avslut_1

GAIS trupp till matchen mot Falkenbergs FF

Idag spelar GAIS säsongens sista match i Superettan 2018 och nu ska det avgöras om Grönsvart kan klara kontraktet utan kval. Nya allsvenskarna Falkenbergs FF står för motståndet och avspark på Falcon Alkoholfri Arena är kl. 16.00.

Bosko Orovic och ledarteamet har tagit ut följande trupp till matchen:

1. Damir Mehic
2. Andreas Östling
4. Marcus Bergholtz
5. Niclas Andersén
6. Calle Nyström
7. Johan Svahn
8. Jesper Westermark
9. Edin Hamidovic
10. Leonard Pllana
11. Daniel Bennassar Nilsson
12. Erik Westermark
16. August Wängberg
17. Niklas Olsson
18. Alexander Angelin
21. Karl Bohm
25. Mahmoud Eid
26. Calle Wede
27. Alexander Nadj

Ovanstående trupp innebär fyra ändringar jämfört med matchen mot Östers IF. Calle Nyström och Niclas Andersén är tillbaka efter avstängning medan Mahmoud Eid och Alexander Nadj är ”fit for fight” igen efter sjukdom. Dessa fyra ersätter Ferhat Soydan, Emin Grozdanic, Ajdin Zeljkovic och Dusan Djuric.

Falkenberg Away

Detaljerna
Vad: Falkenbergs FF-GAIS.
När: Lördag 10/11 kl. 16.00.
Var: Falcon Alkoholfri Arena.
Domare: Mirza Kazic.
Avstängda spelare: Inga spelare avstängda till denna match.

Biljetter
GAIS vill ge en stark rekommendation att du löser förköp för att slippa köer vid arenan. Vi har 1100 platser på bortasektionen och det kommer bara att finnas en biljettkassa öppen vid arenan. Hjälp oss gärna att sprida denna information till andra som ska på matchen. Köp din biljett till Bortastå för 120 kr via denna länk. För dig som har bortakort så ska detta visas och prickas av i spärren.

Du kan betala med kontakter, kort och Swish på arenan.

Åk med Makrillarna till matchen
Makrillarna kör en buss till Falkenberg med avgång kl. 11.30 från Excersishuset vid Heden. Du bokar din plats i bussen via denna länk. I Falkenberg laddar Makrillarna upp på Herrmans som ligger på Rådhustorget 3.

Åk med Gårdakvarnen till matchen
På lördag kör Gårdakvarnen (minst) tre bussar till Falkenberg och en av dessa är redan fullbokad. Bussarna går 12.00 från (stora) Ullevi och du bokar din plats i bussarna via denna länk. I Falkenberg laddar Gårdakvarnen upp på Rådhustorget 1A som ligger på samma adress.

Åk bil till matchen
Åker du bil till Falkenberg så se till att fylla upp alla säten med gaisare. Resan går såklart via E6:an och tar cirka 1 h och 10 minuter, se dock till att komma iväg i riktigt god tid för att inte riskera att hamna i köer och för att hitta parkering på plats.

Då det finns begränsat med parkeringsplatser i anslutning till arenan så hänvisar Falkenbergs FF till parkeringen vid Falkenbergs IP, ca fem minuters promenad från Falcon Alkoholfri Arena.

Åk tåg till matchen
Vill du hellre åka tåg till matchen så rekommenderar vi avgångarna 11.55, 12.55 eller 13.55 beroende på hur mycket tid du vill ha på plats inför avspark. Det finns sedan tåg som går tillbaka 18.08, 19.08 och 20.08. Resan tar 57 minuter och en enkelbiljett kostar 172 kr.

Uppladdning inför matchen
Inför matchen laddar både Makrillarna och Gårdakvarnen upp på Rådhustorget i centrala Falkenberg. Makrillarna håller till på Hermans och Gårdakvarnen på grannbaren Rådhustorget 1A.