GAIS trupp inför lördagens match mot Qviding

Välkommen till Bravida Arena för GAIS fjärde träningsmatch för säsongen 2020 när Qviding FIF står för motståndet.

Detta blir sista träningsmatchen inför det att tävlingssäsongen drar igång med tre matcher i Svenska Cupen de följande helgerna. För att få en vettig uppladdning inför cupmötet med Häcken kommer publiken hoppas på att få se flera spelare närma sig matchform, att laget kan ta ytterligare steg i sin utveckling samt att den försmädliga nollan framåt spräcks med eftertryck. Vi ser gärna att herrar Celik, Yarsuvat, Marcelo, Lindberg, Martinsson med flera kan noteras för säsongens första poäng.

Makrillarna kommer till match med en 18-mannatrupp och denna gång har Stefan Jacobsson valt att inte ta med den handfull akademispelare som fått chansen att visa upp sig i de tidigare tre träningsmatcherna.  Istället kan vi välkomna ett antal A-spelare in i A-truppen och vi kommer att få se ett antal debuter och årsdebuter under lördagen.

Niclas Andersén och Emil Wahlström är tillbaka efter sina respektive skador och kommer att få speltid även om man inte är redo för 90 minuter. Nikola Ladan och Richard Yarsuvat gör entré i matchtruppen och ska få dra på den grönsvarta tröjan för första gången. Dessutom är Nuha Jatta tillbaka i truppen efter landslagsuppdrag och en sjukdomsperiod.

Det är dock fortfarande en några spelare som saknas i matchtruppen, till exempel August Wängberg som ännu inte är återställd efter sjukdom. Även Anton Snibb får stå över drabbningen men i hans fall är anledningen en lindrigare vrickning som han ådrog sig på torsdagens träning. Haris Cirak och Aiden Harvey är som bekant långtidsskadade och båda har ett antal månader kvar innan man aspirerar på en plats i en matchtrupp.

Du hittar hela truppen längre ner på sidan. Vi ses på Bravida Arena – avspark lördag kl. 15.00.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: GAIS – Qviding FIF.
När: Lördag 15/2 kl. 15.00.
Var: Bravida Arena.

Matchinformation
Arenan öppnar kl. 14.00 och samtliga hemmaåskådare går in via entré DEF, det finns även rullstolsplatser på denna långsida. Det är onumrerade platser på långsidan. men vill du stå så gäller sektion F, vill du sitta så gäller sektion D, i mitten på sektion E kan vi inte ha ståplats för där har vi rullstolsplatser. Dock får man räkna med viss skymd sikt om man väljer sittplats ovanför rullstolsläktaren på E. Du hittar en bild som visar sektionerna längre ner på sidan.

Entrén kostar 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdom/pensionär/student. Barn under 13 år går in gratis. Du betalar entrén i spärren med Swish eller kontanter. Årskortsinnehavare har fri entré till matchen. Då vi fortfarande inte fått de nya årskorten så ber vi dig istället säga till i entrén att du har beställt, så hjälper personalen dig.

GAIS Tifo sköter kioskförsäljningen och du kan betala med Swish eller kontanter. Makrillarna är på plats och säljer även GAIS souvenirer.

Matchtrupp
GAIS matchtrupp presenteras kvällen före matchen.

1. Mattias Karlsson
5. Niclas Andersén
6. Carl Elfgren Nyström
7. Nikola Ladan
8. Joackim Åberg
9. Paulo Marcelo
10. Mervan Celik
11. Julius Lindberg
12. Richard Yarsuvat
13. Fredrik Martinsson
14. Jesper Brandt
16. Adam Wästlund
17. Nuha Jatta
18. Boris Lumbana
19. Julius Johansson
20. Predrag Randjelovic
21. Emil Wahlström
30. Oscar Ekman

Charlie Weberg, som blev klar för GAIS under lördagen, ingår också i matchtruppen.