Gamla-Ullevi-Arenaplan_F5D5_gais_se

GAIS öppnar extra sittplatssektion

Precis som förra året öppnar nu GAIS en extra sektion på övre etage för vår sittplatspublik. Centralt belägna F5 & D5 med vadderade stolar säljs nu till ordinarie priser. Föreningen har fått till sig en del kritik för att vi inte erbjuder samma möjligheter för all publik att se på GAIS, något som nu korrigeras efter bästa förmåga.

– Vi har problem att få ihop den ekonomiska ekvationen med att hyra fler sektioner än vad vi ursprungligen avtalat men känner att den ökade kostnaden får hanteras. Vi vill ju inte tappa publik, säger klubbchef Erik Bergkvist.

GAIS har förhandlat fram ett arenaupplägg som återigen gör att vi är kvar på Gamla Ullevi. Det måste trots allt ses som en satsning från föreningens sida där vi kan behålla kvaliteten på vad vi levererar och fortsätta spela på en elitarena.

– Vissa matcher går vi i princip plus minus noll på som det är i nuläget. Jag kan inte nog trycka på hur viktigt det är att folk köper årskort och tar sig till arenan när vi spelar. Inte minst nu när vi tar ännu mer kostnader. Det är en riktigt knivig situation att hantera, fortsätter Bergkvist.

Nya F5 & D5
2400 kronor för vuxna.

1250 kronor för studerande, pensionärer och ungdomar 13-19 år.

Förturen till Sittplats Plus på C4 med tillgång till restaurang kvarstår för er som satt på L5/N5 förra året. Dessa platser släpps sedan upp till övriga den 13 januari.
Har du redan bokat Sittplats Plus men vill hellre ha F5 & D5.

KÖP DITT ÅRSKORT HÄR!