GAIS On över en halv miljon på årsbasis

Vad är GAIS On? Det är en relativt vanlig fråga som klubben får till sig. Detta till trots så har 157 gaisare redan tecknat en prenumeration med löpande månadsbetalning. Om samtliga nuvarande prenumeranter är med över ett helår har vi nu passerat en total intäkt på drygt 500 000 kronor.

-Det är en väldigt bra start på något som över tid kommer skapa stabilare intäktsflöden för klubben, säger Erik Bergkvist, klubbchef.

Målsättningen är att få fler och fler gaisare att gaisa på genom en prenumerationer. Men i nuläget har klubben tvingats begränsa sig lite i att erbjuda prenumerationen som kallas ”Klass”, då den är motsvarigheten till ett ordinarie årskort för en vuxen.

-Vi är helt enkelt i behov av att gaisarna under lanseringsåret köper årskort den traditionella vägen och klubben då får till sig den intäkt det ger under en tid på verksamhetsåret som alltid är lite tuffare, säger Bergkvist.

Det finns fyra olika varianter av prenumerationer.

STIL
129kr/mån – Ger dig medlemskap i klubben samtidigt som du privatsponsrar löpande för att stötta GAIS fortsatta utveckling. Skall du inte ha ett årskort eller motsvarande prenumeration där medlemskapet ingår är det väldigt bra för GAIS om detta alternativ väljs istället för att köpa enbart ett traditionellt medlemskap.

KLASS (slutsåld)
279kr/mån – Detta är motsvarigheten till ett ordinarie årskort för en vuxen, samtidigt som du även här privatsponsrar lite extra. Här ingår samtliga hemmamatcher och även några ytterligare förmåner.

TRADITION
499kr/mån – Här ingår samtliga hemmamatcher med fri placering. En grundplats erbjuds som ett första steg men under säsongen kan man välja fritt var man vill befinna sig på arenan, inklusive VIP-loungen. I detta paket ingår också deltagandet i en utvecklingsgrupp som kommer forma framtiden för GAIS On och sätta riktlinjerna för vad som faktiskt skall ingå i Traditionsvärdet. Ett exempel skulle kunna vara exklusiva träffar med tränarstaben eller spelare, exklusiv kommunikation från klubben eller kanske säsongens bortamatcher.

1894
18,94kr/veckan – För detta får du ingenting mer än känslan av att du på ytterligare ett sätt hjälper klubben. Du avstår motsvarande en finöl på krogen i månaden och pengen du sparar går istället till GAIS. Ren privatsponsring med hjärtat.

Har du inte tecknat en prenumeration ännu?
Gör det för GAIS på www.gaison.se

Information till befintliga prenumeranter.
Alla ni som har tecknat er på Klass eller Tradition kommer bli kontaktade av GAIS om ert val av årskort och önskad placering på Gamla Ullevi.
Vi kommer också skicka ut era värdekoder men kan inte ännu ge er exakt tid för detta då kontoret befinner sig i den mest belastade månaden på året.
Matchtröjan som ingår i Tradition leveras under våren och halsduken som ingår i Klass ligger i produktion.
Separat inbjudan till Traditionsprenumeranterna avseende vårens utvecklingsträffar och allt som rör ert gaisande kommer skickas ut under januari månad.

Fler frågor?
erik.bergkvist@gais.se är lämplig adress att ställa dessa till.

TACK TILL ALLA SOM ÄR MED OCH BYGGER GAIS VIDARE.
FRAMÅT TILLSAMMANS!