Norrby-GAIS-3

GAIS matchtrupp mot Utsikten

Tre unga talanger ansluter GAIS matchtrupp inför näst sista träningsmatchen under försäsongen 2019. Grönsvart möter Utsikten under lördagen med en tydlig ambition om att ge speltid åt rätt killar.

Inför matchen mot Utsiktens BK på Ruddalen, lördag 16/3 kl. 15.00,  har GAIS tagit ut en 19-mannatrupp. Jämfört med förra helgens drabbning mot BK Häcken får Karl Bohm och Alexander Angelin vila av säkerhetsskäl. Även Niclas Andersén står utanför truppen med hänvisning till den skada som hållit honom utanför spel i flera veckor.

In i truppen kommer istället Kim Dickson, Milos Andelkovic och Adam Wästlund och du hittar hela matchtruppen nedan. Bosko Orovic berättar följande inför matchen:

– Vi har spelare som behöver få matchtid och vi har några spelare som mår bra av att få dra ett lite mindre tungt lass. Så räkna med att till exemepl Calle Nyström spelar 90 minuter medan Marcus Bergholtz får nöja sig med en mindre insats. Vi har tagit ut 19 spelare och jag räknar med att de flesta av dessa kommer att få speltid.

Vi har kört på med hög intensitet och belastning på träningen under senaste 5-6 veckorna och nu börjar det bli dags att balansera det lite annorlunda. Nu blir det tydligt fokus på att vi ska komma i form inför serien och det får också styra i hur vi coachar i matchen.

Matchtruppen
GAIS kommer till match med följande trupp:

1. Damir Mehic
2. Andreas Östling
3. August Wängberg
4. Kim Dickson
6. Calle Nyström
7. Marcus Bergholtz
8. Rasmus Rosenqvist
9. Edin Hamidovic
10. Leonard Pllana
13. Arian Kabashi
14. Nikola Asceric
17. Niklas Olsson
20. Predrag Randelovic
21. Emil Wahlström
22. Aiden Harvey
24. Netinho
25. Milos Andelskovic
26. Adam Wästlund
30. Marko Johansson

GAIS leds vid dagens match av Patrik Ingelsten och Conor Mc Donagh då Bosko Orovic är ledig av personliga skäl.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: Utsiktens BK-GAIS.
När: Lördag 16/3 kl. 15.00.
Var: Ruddalens IP.

Biljetter
Det går bra att lösa entré (50 kr) vid insläppet och kontanter och Swish funkar fint som betalmedel. Gratis inträde för alla under 15 år. Insläppen öppnar kl. 14.00. Klacken hänvisas till entré D, övriga entré B. Servering finns i anslutning till båda läktarna.

Ta dig till Ruddalen
Det är orienteringstävling i Ruddalenområdet på lördag så vi rekommenderar alla att åka kollektivt. Du tar enklast spårvagn 1, 7 eller 8 till Musikvägen och därefter väntar en promenad på 5-10 minuter. Om du måste åka bil så räkna med att parkera en bit ifrån arenan.

Se matchen på webben
Du kan också se matchen på webben, GP sänder från kl 14.50 via denna länk.