BP-GAIS-3

GAIS matchtrupp mot IK Brage

På långfredagen möts två obesegrade lag när GAIS tar emot IK Brage i Superettans fjärde omgång. Matchen spelas på Bravida arena och solen kommer att erbjuda fin vårvärme när domaren blåser till spel kl. 16.00. 

Jämfört med bortavinsten mot Brommapojkarna i söndags är Karl Bohm tillbaka i truppen. Däremot får Alexander Angelin, Milos Andelkovic och Niklas Olsson se matchen från läktaren då de har skador som håller dem borta ett tag till. I Olssons fall, som är den senaste skadade av de tre, förväntas så förväntas han vara borta i ytterligare 3-4 veckor. Du hittar Grönsvarts matchtrupp i sin helhet längre ner på sidan.

Välkommen att stötta Atleterna på plats – vi ses på Bravida!

Inför matchen

Detaljerna
Vad: GAIS – IK Brage.
När: Fredag 19/4 kl. 16.00.
Var: Bravida Arena.

Biljetter
GAIS rekommenderar som vanligt att du löser förköp för att slippa köer på matchdagen. Du köper din biljett via denna länk.

Årskort
Du är självklart också välkommen att köpa ett årskort för att visa att du stöttar Atleterna under hela säsongen och det gör du enklast här. Självklart justarar vi ner priserna efter hand som matcherna avverkas under säsongen, så årskorten för 2019 har nyligen blivit lite billigare. Beställer du årskort under veckan så kan du hämta ut det på Bravida på fredag.

Matchtruppen
GAIS kommer till match med följande trupp:

1. Damir Mehic
2. Andreas Östling
3. August Wängberg
5. Niclas Andersén
6. Calle Elfgren Nyström
7. Marcus Bergholtz
8. Rasmus Rosenqvist
10. Leonard Pllana
11. Karl Bohm
13. Arian Kabashi
14. Nikola Ašćerić
20. Predrag Randjelovic
21. Emil Wahlström
22. Aiden Conor Harvey
24. Netinho
26. Adam Wästlund
27. Kim Dickson
30. Marko Johansson

Spelare som ej är tillgängliga för matchen mot BP: Alexander Angelin, Milos Andelkovic och Niklas Olsson.