GAIS-BP-1

GAIS matchtrupp mot IF Brommapojkarna

GAIS tar sig under söndagen an IF Brommapojkarna på bortaplan och vi kan rapportera om nya spelare både in och ut ur matchtruppen.

I säsongens första träningsmatch mot Halmstads BK på Valhalla åkte Niclas Andersén på en sträckning i en baksida och den skadan har hållit honom borta från spel sedan dess. Men nu är han efter två månader vid sidlinjen äntligen tillbaka i fullgott skick – och därmed också uttagen till truppen som åker mot huvudstaden under lördag eftermiddag. Rasmus Rosenqvist som varit sjuk under serieupptakten kommer också in i truppen efter att ha fått stå över de  första två omgångarna.

Båda dessa herrar hälsas varmt välkomna tillbaka – inte minst för att Niklas Olsson och Karl Bohm får stå över matchen. I Olssons fall är det en krånglande rygg som gör sig påmind medan Bohm har åkt på vad som förefaller vara en lättare sträckning. I bådas fall kommer vidare undersökning att ske i veckan som kommer och det är först då som besked kan komma om vilken rehabtid som kommer att behövas. Men förhoppningsvis ska det inte bli alltför långvarig konvalescens.

Sedan tidigare är Alexander Angelin och Milos Andelkovic borta med skador som håller dem borta från spel ytterligare ett antal veckor. Som bekant har GAIS en mindre spelartrupp i år och med fyra spelare skadade har ledarstaben tagit ut en 17-mannatrupp till matchen och du hittar den i sin helhet här nedan.

Kom igen Grönsvart!

Inför matchen

Detaljerna
Vad: IF Brommapojkarna – GAIS.
När: Söndag 14/4 kl. 15.00.
Var: Grimsta IP.

BP Away
Välkommen att stötta GAIS på plats på Grimsta IP.  GAIS rekommenderar som alltid att du löser förköp för att slippa köer på matchdagen och det löser du enklast via denna länk.

Matchtruppen
GAIS kommer till match med följande trupp:

1. Damir Mehic
2. Andreas Östling
3. August Wängberg
5. Niclas Andersén
6. Calle Elfgren Nyström
7. Marcus Bergholtz
8. Rasmus Rosenqvist
10. Leonard Pllana
13. Arian Kabashi
14. Nikola Ašćerić
20. Predrag Randjelovic
21. Emil Wahlström
22. Aiden Conor Harvey
24. Netinho
26. Adam Wästlund
27. Kim Dickson
30. Marko Johansson

Spelare som ej är tillgängliga för matchen mot BP: Alexander Angelin, Milos Andelkovic, Niklas Olsson och Karl Bohm.