GAIS matchtrupp inför Varbergs BoIS

Under söndagen väntar en svår bortamatch när GAIS möter serieledande Varbergs BoIS på bortaplan och det blir ett par ändringar i matchtruppen.

Varberg har ju gått som tåget under säsongen och toppar serien efter att ha vunnit åtta av säsongens tio matcher – ett imponerande facit. Frågar man spelbolagen så är hemmalaget stora favoriter att ta hem poängen vilket knappast förvånar. GAIS har varit bra med i de flesta matcher men inte kunnat omsätta de lägen som laget skapat. Inför matchen ligger Atleterna på en åttonde plats i en haltande tabell – hela 13 poäng efter Varberg.

Grönsvart åker till söndagens utmaning med en trupp där Calle Nyström och Kim Dickson gör comeback efter sina avstängningar. Men Emil Wahlström och Niclas Andersén utgår på grund av skada och Netinho efter att ha fått sin tredje varning mot Mjällby. Du hittar hela truppen längre ner på sidan.

Under veckan har Damir Mehic varit sjuk men har fått klartecken för matchen. Samma åkomma har också drabbat Bosko Orovic och Patrik Ingelsten som har fått avstå träningar under veckan. Båda två var dock tillbaka vid dagens matchförberedande träning och kommer att leda laget i Varberg.

Välkommen att stötta GAIS på plats!

Inför matchen

Detaljerna
Vad: Varbergs BoIS-GAIS.
När: Söndag 2/6 kl 15.00.
Var: Påskbergsvallen.
Domare: Mirza Kazic.
Avstängda: Nethinho, GAIS.

Biljetter
GAIS uppmanar som vanligt att du löser förköp för att slippa köer på matchdagen. Du fixar din biljett enklast via denna länk.

Matchtruppen
GAIS kommer till match med följande trupp:

1. Damir Mehic
3. August Wängberg
6. Calle Elfgren Nyström
7. Marcus Bergholtz
8. Rasmus Rosenqvist
10. Leonard Pllana
13. Arian Kabashi
14. Nikola Ašćerić
17. Niklas Olsson
20. Predrag Randjelovic
22. Aiden Conor Harvey
25. Milos Andelkovic
26. Adam Wästlund
27. Kim Dickson
28. Nuha Jatta
30. Marko Johansson

Följande spelare är inte tillgängliga inför matchen mot Varberg: Alexander Angelin, Niclas Andersén, Emil Wahlström, Andreas Östling, Karl Bohm och Netinho.