GAIS lanserar nytt sätt att gaisa på året runt

Ett efterfrågat erbjudande lanseras nu på nya sidan www.gaison.se. Möjligheten att gaisa på och vara konstant gaisare med support och motprestation är framtagen för alla er som vill bygga klubben ihop med oss nu och på sikt.

Från och med idag 22 november lanseras betatestet av sidan där en prenumerationstjänst står i fokus. Kort sagt så prenumererar du på GAIS och vi hanterar resten.

Din avgift dras den 1:e i varje månad direkt från ditt betalkort.

Fyra olika erbjudanden finns.

Stil, Klass, Tradition och 1894 med olika åtaganden för dig som prenumerant och med olika motprestation från klubben tillbaka till dig.

  • 1894 ger dig en möjlighet att löpande bidra med en liten peng till klubben.
  • Stil erbjuder det extra stödet samt medlemskapet i föreningen.
  • Klass ersätter det traditionella årskortsalternativet för vuxna och lite mer därtill.
  • Tradition är vårt mest spännande alternativ där initialt 50 exklusiva prenumeranter bygger sitt eget supporterskap nu och för framtiden. Här binder du upp dig på sex månader och erbjuds en stor möjlighet att tillsammans med klubben skapa värdet för pengarna. Mer information om Tradition kommer vi presentera mer i detalj i separat nyhet.

I samtliga erbjudanden bidrar du även lite extra med ditt GAIS-hjärta för vår förenings långsiktiga utveckling. Alternativen Klass och Tradition har under år ett ett kraftigt begränsad maxantal prenumeranter. Här ingår alla matcher GAIS är arrangör av.

Läs mer på gaison.se och signa upp dig på åtminstone ett av prenumerationsalternativen.

Vi kommer bygga detta ihop med er. Inte minst er som väljer att ansluta er till Traditionsgruppen.