nywebbgais_se

GAIS lanserar nya GAIS.se

Gamla GAIS.se ersätts nu med en fullt responsiv och modern lösning framtagen av WEBBAKTUELL och NETconnection tillsammans med GAIS. Sidan skall fungera i samtliga webbläsare och mobila enheter. 

Nya GAIS.se kommer att möjliggöra en snabbare hantering och för alla skribenter och tilltala besökaren med sin enkelhet och stilrena design.

Vi har valt att skala ner innehållet och få ner det intensiva och röriga intrycket som föregångaren förmedlade. Resultatet vi nu har framför oss efter dagens lansering är vi mycket nöjda med. Vi hoppas att våra medlemmar, vår publik och övriga besökare skall finna glädje i nya gais.se framöver.

Löpande uppdateringar kommer självklart att ske. Nyheter skall kopplas till varandra, partnersidan skall rustas upp och byggas om, medlemssidan saknar innehåll, spelare och personal skall uppdateras. En webbsida för en elitförening står aldrig still och vi växer nu in i framtiden med en trygg bas. Större förändringar på webbplatsen kommer att rapporteras som nyheter.

Den gamla hemsidan kommer byggas om till en historieportal med den nya domänen www.gaishistoria.se och bibehålla funktionaliteten med lagring av statistik och historik.

Om du som användare uppmärksammar tekniska fel, skrivfel i text, döda länkar eller har andra idéer om design och förbättringar.
Mejla då dina tankar nedan.

Erik Bergkvist
erik.bergkvist@gais.se
Twitter: @BergkvistErik