jcewbw_GAIS_se

GAIS kontrakterar Erik Westermark

GAIS har under torsdagen skrivit avtal med Erik Westermark som under 2016 spelade i Utsiktens BK. GAIS har sedan en tid tillbaka fört samtal med Erik och hans agent Jonathan Chalkias och valet av ny klubbadress föll till slut på grönsvart.

– Vi får till ett avtal som är bra för både GAIS och Erik, men också ett som Erik kan växa med. Benjamin har hållit Erik högt inför 2017 så det är kul att vi kom till avslut, säger klubbchef Erik Bergkvist.

Avtalet är skrivet över 1+1 år där GAIS har möjlighet att utnyttja optionsåret om vi tror på en gemensam framtid. Westermark kan spela på flera positioner i försvaret men också på mittfältet. Han är samtidigt känd för en mycket god attityd och inställning till sporten.

– Westermark är en late bloomer som visade i Utsikten under året som gått att han kan leverera på hög nivå. Vi har haft bra koll på Erik under året. Han är en spelare som levererar över 90 minuter och som alltid bidrar med mycket energi både i omklädningsrum och på plan, säger chefstränare Benjamin Westman.