GAIS_souv2017_2

GAIS kommer framöver driva souvenirförsäljningen i egen regi

En av de stora fördelarna som GAIS har förhandlat fram i avtalet med Select och Stadium är rättigheten i att föreningen själva är de som producerar och säljer souvenirer. I och med detta tar GAIS åter kontrollen över det utbud av kläder och merch som kommer ut till föreningens anhängare från officiellt håll.

Hemsidan www.gaisare.se kommer vara den centrala punkten för försäljningen och allt som du handlar för där tillfaller föreningen till 100%.

– Detta är en jättemöjlighet för föreningen att skapa nya intäkter och kunna leverera det vi tror gaisarna vill ha. Vi kommer fortsätta på den framgångsrika inslagna linjen som vi testat under 2016 och komplettera det med ett mer grönsvart utbud, säger klubbchef Erik Bergkvist

I avtalet kommer Stadium sälja den officiella matchtröjan* från Select. Det kommer också tas fram ett officiellt souvenirpaket som kommer kunna köpas i Stadiums butik på Fredsgatan mitt i centrala Göteborg. GAIS kommer också lyfta in detta paket i våra egna försäljningskanaler.

– Även det paketet ger GAIS en bra kick back men gynnar också både Stadium och Select vilket vi ser som en jättebra lösning för alla parter i avtalet, säger Bergkvist.

Tidigare supporterstore på Gamla Ullevi kommer stänga till nästa säsong.
GAIS kommer därför har en alternativ lösning på försäljning av souvenirer på matchdagar.
Vi ber här att få återkomma mer detaljerat framöver.

*Den nya grönsvarta matchtröjan från Select är i produktion och kommer offentliggöras när den landar på Gaisgården.