21

GAIS-golfen 2018 avgjord på Delsjö GK

GAIS partnernätverk med vänner samlade igår torsdag ett 60-tal deltagare för GAIS årliga golftävling GAIS-golfen. I strålande sol och under tropiska förhållanden gick spelarna ut i grupper om tre under shotgunstart. GAIS-profiler så som Bobbie Friberg da Cruz, Jonas Lundén (Effektiv AB) och nuvarande a-lagsspelare Carl Nyström, Jonas Lindberg, Niklas Olsson och Carl Wede lottades in i grupper med olika partners.

I startfältet fanns spelare från Bergkvarabuss, Bostjärnan, Citypub, Coeli, CPG bevakning, Din Bil Volkswagen, Effektiv AB, Ergoseat, Feskarbröderna, Hair fashion/ICA Majorna, Innoventum, IPS Alarm, Kaffeknappen, Lunex,  Länsförsäkringar, Macforum, Mediatec Group, Nordia, Nordic Försäkring, Olka sportresor, Optimeco, Prevex, Proab, Steget vidare,  SSI Schäfer och Swedbank.

Deltagarna

Efter en het förmiddag korades vinnarna i herr- och damklass under en efterföljande träff på Gaisgården där samtliga bjöds på mat och dryck på Gaisgårdens nyrenoverade veranda. Sammantaget är årets golftävling en av de bästa hittills och tror man en av tävlingsledarna Tore Dahlqvist så är det kanske till och med den bästa.

– Det var fantastiskt lyckat. Kanske den bästa GAIS-golfen hittills. En mycket varm tävling med stundtals fin golf som avslutades med ett väldigt trevligt upplägg på Gaisgården, säger Dahlqvist.

Vinnare

Tore Wadstein och Tore Dahlqvist (ovan med vinnaren på herrsidan)  har arrangerat GAIS-golfen ihop med klubben i många år så som eldsjälar gör bäst, med hela hjärtat. Föreningen tackar för ett fantastiskt engagemang från både spelare, tävlingsledare och personal på Gaisgården. Vi tackar också Delsjö GK för ett bra samarbete och partnerskap.

Vi ses igen nästa vår!
(2018 års inbjudan nedan)inbjudan Gaisgolfen