stadium_GAIS_se980x460_f_dag

GAIS-dag på Stadium Fredsgatan och släpp av replican av matchtröjan

På torsdag 6 april är det öppen träning på Gamla Ullevi kl 15.00-16.30. Det läser ni mer om i kommande nyhet här på GAIS.se. Kl 17.30-19.00 kommer a-laget sedan ner till Stadium Fredsgatan, mitt i centrala Göteborg. Vi släpper också årets replica av matchtröjan från Select denna dag. Kom ner till Stadium och få den signerad av den eller de spelare du vill.

Stadium och GAIS arrangerar denna torsdag 6 april en föreningsdag där det är 20% rabatt på ett köp som gäller på allt i butiken. Rabatten gäller på alla ordinarie priser samt paketpriser.

För att få rabatten säger du ”GAIS” i kassan när du betalar.

Denna dagen går all bonus till GAIS. Du kan alltså inte använda ditt privata Stadiumkort denna dag för personlig bonus. Alla andra dagar på året använder du ditt privata Stadiumkort och samlar bonus till dig själv. 

SJÄLVKLART skall du också ansluta dig till ”Stöd din förening” och välja GAIS som lag. När du gör det får även GAIS bonus på dina köp i framtiden. Det är enkelt och smidigt och ansluta sig och du kan läsa om det här

STADIUM OCH GAIS SLÄPPER REPLICAN FÖR ÅRETS MATCHTRÖJA 2017

450 kronor är priset på replican.
Årets första replica är helt utan partnertryck, men vi har planer på att framöver även fylla på med en variant med partnertryck när alla årets GAIS-partners är klara.

Utöver replican finns det även ett mindre utbud av nya grönvarta souvenirer som GAIS tagit fram ihop med Stadium och som främst kommer säljas i butiken på fredsgatan. När du köper dessa på torsdag, och även i framtiden, får GAIS en del av försäljningen.

NAMN OCH NUMMER PÅ REPLICAN?

Du kan inte få det på plats i butik. Men efter ditt köp mejlar du Stadium Teamsales Sisjön på teamsales.sisjon@stadium.se och meddelar vilket namn och nummer du önskar på tröjan. Därefter får du en bekräftelse på att det är beställt och ytterligare ett meddelande när trycket inkommit. Därefter tar du med din replica till Stadium Sisjön(!) vardagar mellan 10-17 och för tröjan tryckt medan du väntar.
Priset: 250 kronor.