GAIS bjuder på fotbollsgodis på söndag

GAIS är mycket glada för att kunna hälsa dig välkommen till derby, seriepremiär och invigning av Gamla Ullevi på söndag kl. 14.30. 

Det är tuffa tider för fotbollsklubbar, fotbollssupportrar och samhället i stort. Till helgen skulle vi gaisare egentligen samlats på Gamla Ullevi för seriepremiär i Superettan 2020, men det blir det som bekant inget med. Men GAIS kommer ändå att kunna bjuda på stor fotbollsunderhållning på söndag och hoppas att det ska stilla den värsta abstinensen hos oss som älskar fotboll, men också att det ska kunna ge klubben ett välbehövligt ekonomiskt tillskott.

För på söndag kommer vi nämligen att sända matchen Öis-GAIS från 2009, exakt elva år efter det att den utspelades. Vi säger välkommen till högklassig fotbollsunderhållning och hoppas att du vill vara med och stötta evenemanget.

Idag släpper vi stödbiljetter på gaisare.se och kompletterar med ett antal andra produkter som vi hoppas ska ge en trevlig matchupplevelse. Använd denna länk för att se alla våra matchprodukter.

Genom försäljning av stödbiljetter med mera hoppas klubben att kunna skapa ett välbehövligt ekonomiskt tillskott. Jonas Andersson, ordförande i GAIS, berättar:

– Vi behöver ta till lite annorlunda grepp för att i någon mån kompensera för intäkter från de uppskjutna matcherna. När vi väl fick klart med att vi kan sända gamla matcher så högg vi direkt på den klassiska premiärmatchen på Gamla Ullevi och förhoppningsvis ska våra supportrar hänga på och stötta evenemanget.

– Jag ser fram emot att det kan bli lite fotbollssurr inför matchen, det har man ju saknat. Jag tror också på ett bra intresse för stödbiljetterna för nu kan vi ju faktiskt garantera att det blir fin underhållning värd entrépengen.

Cmore har givit tillstånd för GAIS att göra matchen tillgänglig på söndag och då kan alla intresserade streama den till dator eller tv. Jonas Andersson lägger till:

– Däremot har vi inte rätt att använda deras kommentatorer varför vi har hyrt in två gaisare med radio/tv-vana för det jobbet – ett drag som vi tror ska ge en extra dimension till matchen.

Vi har utlyst att matchen kommer att starta samma klockslag som 2009, alltså kl. 14.30. Då kommer vi också att live-twittra från matchen för den som inte har möjlighet slå sig ner framför tv:n.

Men matchen går även att se i efterhand och kommer att finnas tillgänglig fram till och med tisdag. Så kan du inte vara på plats kl. 14.30 så har du istället möjlighet att få lite finfin underhållning på söndagskvällen.

Välkommen till #Derby2009. Köp dina stödbiljetter redan idag!

Inför matchen

Detaljerna
Vad: Öis-GAIS, premiärmatchen på Gamla Ullevi från 2009.
När: Söndag 5/4 kl. 14.30, sändningen startar 14.20.
Var: Via streaming.
Domare: Martin Ingvarsson.

Biljetter
Du köper din stödbiljett via gaisare.se, ta gärna med familj, vänner, kollegor och andra som gillar fin fotboll. Var ute i god tid, det blir fullsatt på GAIS sektioner.

Övriga matchprodukter
Vi kan till detta evenemang också erbjuda försäkring mot trumma på arenan, firande med gröna raketer samt virtuell fika, mat och dryck.

Matchtruppen
GAIS matchtrupp presenteras på webben kvällen före matchen.