Publik-6

Fyll bussarna till Helsingborg!

Med en oerhört viktig seger i ryggen kan GAIS nu bege sig till Skåne på söndag med vinnarmentalitet i ryggraden. Redan i Allsvenskan har det varit något av en klassisk rivalitetsmatch mellan GAIS och Helsingborgs IF som alltid lockat stort bortastöd från supportrar. Denna match blir förhoppningsvis inget undantag då GAIS behöver maximalt stöd på läktaren.

Segern mot Syrianska FC senast kom som välbehövlig medicin för många gaisare som gick med oro under semestern. Förhoppningsvis kommer sensommaren nu att bjuda på en fin fortsättning med en dagstur till Sundets pärla där HIF och Grönsvart kommer slåss om tre poäng. Matchen är otroligt viktig för båda lagen då Makrillarna behöver poäng för att undvika kval nedåt samtidigt som Helsingborg bara ligger en poäng från kval uppåt. HIF har dessutom en del att bevisa för hemmapubliken på Olympia efter en skakig 4-0 förlust senast mot nästjumbon IK Frej.

Denna gång kommer både Makrillarna och Gårdakvarnen ordna bussresor till Helsingborg. Nedan ser du info kring respektive bussresa.

Makrillarna
Åker du med Makrillarna ska du befinna dig på Heden vid Exercishuset senast kl 10:30 då bussen avgår. Priset är 50 kr för dig som är medlem i Makrillarna och 100 kr för övriga. Anmäl dig direkt via denna länken.

Gårdakvarnen
Gårdakvarnens buss kommer avgå kl 09:30 från Nya Ullevi. Resan ligger på 200 kr för samtliga. Anmäl dig direkt via denna länk.

Inför matchen
Tveka inte att hänga med till Helsingborg. In och boka hos supporterföreningarna som kommer bjuda på trevligt sällskap och vackra utsikter längs med E6:an söderut. Sedan är det upp till laget att förgylla dagen med poäng på Olympia. Ses där!

Text: Philip Morsten.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: Helsingborgs IF-GAIS.
När: Söndag 20/8 kl. 15.00.
Var: Nya Olympia.
Avstängda: Anton Wede och Alibek Aliev, GAIS.

Biljetter
Du köper förköp till matchen via denna länk.