mohlin2

Fredrik Mohlin blir Sportchef och Försäljningschef i GAIS.

Fredrik Mohlin börjar under vecka 48, som Sportchef och ansvarig för Sponsorförsäljningen i GAIS. Foto: www.boisfc.nu

– Kombinationstjänster är nödvändiga och positiva för GAIS och vi ersätter två tjänster med en. Fredrik Mohlin har haft motsvarande uppdrag i Varbergs BoIS under flera år och har under 2015 ansvarat för det mesta i den halländska klubben; sponsoransvarig, sportchef, klubbchef och evenemangsansvarig.

Fredrik har fotbollsmässiga meriter som spelare, bland annat med fyra allsvenska säsonger i IF Elfsborg.

Efter den aktiva karriären som spelare har Fredrik jobbat som säljare inom olika företag och varit framgångsrik i sin försäljning. Han har de senaste åren kombinerat sitt säljjobb med arbetet i Varbergs BoIS, detta fram till 2015 då han blev heltidsanställd. Fredrik har även ett stort kontaktnät vad gäller spelarrekryteringar som GAIS kommer ha stor nytta av.

– Vi är mycket nöjda över att ha kunnat knyta Fredrik till oss och han har de erfarenheter och de egenskaper som vi tror krävs för att klara den utmaning som den här kombinationstjänsten kräver, säger Tomas Andersson.

Christofer Niklasson som idag är sponsoransvarig har sagt upp sin tjänst, men kommer enligt planerna glädjande nog att fortsatt hjälpa GAIS under en tid framöver även ideellt vid sidan av hans andra kommande arbete, vilket är mycket positivt.

Fredrik Mohlin är uppvuxen i Borås och har en familj som är hängivna för GAIS.

GAIS hälsar Fredrik hjärtligt välkommen till GAIS!