futsal_gais-980x500

Från Gårdakvarnen: Hammarcupen 2016 – Anmälan och info!

Nu är det dags att anmäla ditt lag till Hammarcupen jubileumsedition 2016. Nedan följer lite praktisk information.

Anmälan skickas in till styrelsen@gardakvarnen.se samtidigt som du swishar in anmälningsavgiften på 500 kr till 1232811198, glöm inte att skriva vilket lag som avgiften gäller för. Har du inte möjlighet att swisha så skriv det i mailet så löser vi annat betalningssätt. I din anmälan vill vi även ha med namn och kontaktuppgifter (telefonnummer och mailadress) till MINST två st i laget! SISTA ANMÄLNINGSDAG 26:e november!

OBS! De lag som anmälde sig till turneringen som skulle varit i somras är INTE anmälda och behöver alltså anmäla sig på nytt om man vill vara med.

Turneringen spelas lördag 3 december och kommer att spelas i Backa idrottshall i Göteborg, mer info kommer efter sista anmälningsdatum. Första matchen i gruppspelet går av stapeln 09:00 och finalen spelas senast 16:00. Så fort vi fått in alla anmälningar så kommer vi att jobba fram spelschemat, då får ni mer info om exakt tider men räkna med förmiddag+eftermiddag.

Matcherna spelas med ”five-a-side!”-regler där man har fyra utespelare + målvakt. Vi har beslutat att sätta maxantalet i varje lag till elva spelare, då vi av erfarenhet vet att det kan bli stökigt med för stora lag. Matcherna i gruppspelat är 10 minuter långa och slutspelet 12 minuter. Max antal lag som det ser ut just nu är 12 st, så vänta inte med att anmäla ditt lag. Det tjänar varken vi eller ni på!

Självklart kommer det finnas möjlighet att köpa någon form av mat, dryck och souvenirer samt plats för de som bara vill vara på plats och hänga. Skulle det vara så att det fiisn några oklarheter eller funderingar så mailar man bara styrelsen@gardakvarnen.se så svarar vi inom kort.

GAIS ON!