Medlemsmöte

Förbeställ mat till medlemsmötet

Som man kunnat läsa tidigare här på GAIS.se så håller föreningen medlemsmöte den 12 juni. Det är en onsdag och vi öppnar upp dörrarna till partnerloungen på Gamla Ullevi redan kl 17. Partnerloungen, till vardags benämnd som Restaurang Tolvan,  vetter mot Trädgårdsföreningen.

Den första 1,5 timmen av kvällen mellan 17.00-18.30 arrangerar vi en träff med styrelsen och personal för medlemmarna under mingelformer.

Till denna första del kan man som direkt ankommande från arbete eller studier beställa en måltid. Dryck inhandlas separat i en av barerna.

För 95 kronor beställer du en måltid, kött eller vegetariskt, i förväg. Du kan beställa fram till och med den 10 juni på https://www.gaisare.se/product/mat-medlemsmote.

Man kommer också under kvällen kunna köpa kaffe och kaka.

Schema

17.00-18.30 Grönsvart mingel
Mingel med andra gaisare, styrelse och personal. Förbeställ mat via länken ovan.

18.30-20.30 Medlemsmöte
Medlemsmöte med information från styrelsen. Vid mötet kommer ordförande Jonas Andersson, kassör Hans Aulin och sportrådets Jonas Östergaard att medverka och dessutom träffar vi ledare och spelare från A-laget. Välkommen att skicka in dina frågor till mötet via mail: kansli@gais.se.

20.30-21.00 Avslutning
Vi avslutar mötet utan stress och det finns tid för eventuella kompletterande diskussioner.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/466139667278597/