Publik-3

Följ med och stötta GAIS i Falkenberg

Både spelare och ledare ansåg att matchen mot Helsingborgs IF innebar ett fall framåt för GAIS. Nu siktar laget på att upprepa den fina prestationen och för att öka chanserna att ta säsongens första seger hoppas vi på stort bortafölje i Falkenberg på fredag.

GAIS supporterklubbar laddar för att ge laget bästa möjliga stöttning när Grönsvart för första gången intar nybyggda Falcon Alkoholfri Arena. Både Gårdakvarnen och Makrillarna kommer att skicka bussar de cirka 10 milen söderut och det är hög tid att boka din plats. För visst låter det väl som en bra idé att ta fredagens ”After Work” ihop med några hundra gaisare?

Matchen spelas på fredag 28/4 kl. 19.00 och bussarna avgår från Göteborg cirka timmar innan matchstart. Nedan hittar du information kring supporterföreningarnas bussresor.

Åk med Makrillarna
Åker du med Makrillarna ska du befinna dig på Heden vid Exercishuset senast kl 17:00 då bussen avgår. Priset är 50 kr för de som är medlemmar i Makrillarna eller Spirrklubben och 100 kr för övriga. I skrivande stund finns endast ett fåtal platser kvar så vänta inte med att boka. Anmäl dig här.

Åk med Gårdakvarnen
För er som åker med Gårdakvarnen är det avgång kl 16:45 från Nya Ullevi. Priset ligger på 150 kr. Man räknar med att fylla två bussar där det i skrivande stund finns platser kvar på båda.

Boka din plats redan idag! Och missa inte att GAIS lottar ut ett så kallat Bortakort inför matchen på fredag. Läs mer om hur du deltar i tävlingen här.

Text: Philip Morsten

Inför matchen

Detaljerna
Vad: Falkenbergs FF-GAIS.
När: Fredag 28/4, kl. 19.00.
Var: Falcon Alkoholfri Arena (hitta hit).

Biljetter
GAIS rekommenderar att du som inte har det så kallade Bortakortet köper förköp via denna länk.

Formen
GAIS svarade för en gedigen insats i förra omgången då laget skiftade till 3-5-2. Det som saknas nu är att spelarna ska omsätta någon av de chanser som laget skapar till mål. Lyckas Benjamin Westman hitta ett recept för det till på fredag så ska årets första seger kunna bärgas.

Falkenberg har, precis som Grönsvart, startat säsongen på ett mer blygsamt sätt än man hoppats på. Faktum är att även hallänningarna jagar sin första seger efter tre kryss på de fyra första omgångarna. Senast noterade laget ett kryss efter 1-1 mot nuvarande tabelljumbon Åtvidabergs FF.

Poängligan
Just nu är det enkelt att sammanställa den interna poängligan i GAIS. Precis som senast gäller att Calle Nyström har gjort säsongens enda mål utan assist. Förhoppningsvis blir det ett större arbete att redovisa poängligan efter drabbningen i Falkenberg.