A1-IMG_0240

Följ GAIS på träning inför seriepremiären

På lördag just före lunch genomför GAIS det sista träningspasset innan serien drar igång. Och vi hoppas att du kommer till Valhalla för att stötta laget i uppladdningen.

På söndag smäller det! Då är det seriepremiär mot Norrby IF och inom klubben hoppas vi på en rejäl supporterinvasion av Borås i samband med det. Men om du vill hålla koll på hur Grönsvart trimmar formen och finslipar detaljer så har du möjlighet att göra det även på träningar i veckan.

Följande tider gäller för A-lagets träningar på Valhalla:

  • Tisdag kl. 10.00-11.30.
  • Torsdag kl. 10.00-11.30.
  • Lördag kl. 11.30-13.00.

Vad kan passa bättre som lördagsnöje än att gå på GAIS sista träning inför seriestart för att visa ditt stöd till laget? Självklart inget alls, så vi ses på Valhalla åtminstone på lördag kl.11.30!

Boka plats för invasion av Borås

Upp emot 1000 Gaisare väntas till Borås på söndag och vi räknar med att du blir en av dessa. Boka plats i supporterklubbarnas bussar nu!

Makrillarnas bussar kommer påbörja sin resa redan i Åsa 11:15 för att sedan anlända till Göteborg (Heden, Exercishuset) 12:15 och därefter göra ett stopp vid Landvetter centrum vid 12:30 innan resan går mot Borås. Detta ger alltså dig som bor i Halland eller Landvetter möjligheten att slippa ta dig till Göteborg utan kan hoppa på innan eller efter stoppet i Göteborg.

Resan kostar 100 kr tur/retur. Är du dessutom medlem i Makrillarna, Spirrklubben eller Gamla gaisare åker du för halva priset, alltså 50 kr.

Anmäl dig till Makrillarnas bussar.

Gårdakvarnens bussar kommer avgå från Nya Ullevi mitt emot Skånegatans polishus klockan 12:00. De kommer även ha en buss som avgår 14:00 för dig som inte behöver lika lång tid att ladda upp i Borås.

Resan kostar 150 kr tur/retur.

Anmäl dig till Gårdakvarnens bussar.

Köp Årskort
Du vet väl att du kan följa nedräkningen avseende hur många ytterligare årskort som GAIS behöver sälja för att nå årets budget. I dagsläget återstår det ett knappt hundratal för att nå målet, så nu är det verkligen hög tid att göra slag i den saken!

Köp Årskort direkt
Du kan köpa ditt årskort via vår partner Ticketmaster via denna länk.

Delbetala ditt årskort
Använd denna länk för att få möjlighet att delbetala ditt årskort.

Behöver du hjälp med ditt köp?
Mejla kansli@gais.se eller ring 031-403690 under telefontiderna 13-16.30.