Gothia-cup-4

Fina resultat för GAIS i Gothia Cup

Alla sju GAIS-lag som ställer upp i Gothia Cup har gjort fina insatser och resultaten visar att GAIS Akademi verkligen har medvind. Nu är det dags för sista omgången i slutspelet och det är flera av lagen som spelar avgörande matcher – och därmed behöver extra stöd på läktaren.

Här nedan kan du läsa om resultat och kvarvarande matcher för respektive lag. För dig som har möjlighet att stötta GAIS ungdomar i Gothia Cup så rekommenderar vi framför allt dessa avgörande matcher under onsdag 19/7.

  • B18: GAIS – Soltau MTV kl. 12.30 på plan Inlag 2.
  • B15: GAIS – Jönköpings Södra IF kl. 14.30 på plan Bravida Arena.
  • B13: GAIS – Euro Soccer Academy kl. 11.40 på plan Lemmingvallen 2.
  • B11: GAIS – Bilkent Laboratory & International School. kl. 12.10 på plan Heden 5.

För matchtider, planer och resultat så rekommenderar vi att du dubbelkollar alla detaljer via denna länk.

B18:
GAIS B18 har vunnit sina två gruppspelsmatcher och har 6 poäng och +12 i målskillnad efter två omgångar. Sista matchen blir gruppfinal mot tyska Soltau och Makrillarna är taggade för att ta hem gruppsegern.

SK Sprint-Jeløy 2 – GAIS 0-9
GAIS – Staffanstorp United (2) 3-0
GAIS – Soltau, MTV kl. 12.30 på plan Inlag 2.

B16:
GAIS B16 har vunnit båda sina gruppspelsmatcher och både gruppseger och avancemang till slutspel är redan klart. Men självklart är målet att vinna även den sista matchen och därmed sluta på full pott i gruppen.

GAIS – Roanoke Star 4-0
IFK Falköping FF 2 – GAIS 0-2
GAIS – FC Neumünster kl. 9.00 på plan Heden 4.

B15(S)
GAIS B15 har en vinst och en förlust I gruppen och möter I sista omgången fullpoängaren och gruppledaren Jönköpings Södra. Det kan räcka med en poäng för att ta sig förbi Helsingborgs IF som ligger på andra plats i gruppen, men avancemanget är klart om man vinner med tre mål i sista matchen. Här spelar Grönsvart med i ett kniven mot strupen-läge och räknar med att det krävs seger mot J-Södra.

Helsingborgs IF – GAIS 4-1
GAIS – Vasalunds IF 2-1
GAIS – Jönköpings Södra IF kl. 14.30 på plan Bravida Arena.

B14:
GAIS B14 har vunnit två matcher och leder gruppen på 6 poäng och +6 I målskillnad. Laget kommer att gå vidare om man inte åker på storstryk i sista matchen, men målet är såklart att vinna både den och hela gruppen utan poängtapp.

GAIS – JSSL Singapore 2-1
Anderslövs BoIK – GAIS 0-5
GAIS – IK Zenith kl. 10.50 på plan Backavallen 2.

B13:
GAIS B13 har vunnit sina två matcher och avancemanget till slutspel är redan I hamn. Men i sista matchen väntar grupptvåan Euro Soccer Academy från Singapore i en ren gruppfinal. Om Grönsvart tar poäng är gruppsegern klar!

GAIS – Austin Lonestars 1-0
Enebybergs IF (1) – GAIS 0-2
GAIS – Euro Soccer Academy kl. 11.40 på plan Lemmingvallen 2.

B12:
GAIS B12 har hunnit med att spela tre matcher och har vunnit samtliga. Inför sista omgången är avancemang till slutspel och gruppseger redan klart. Men räkna med att det här talangfulla laget vill gå rent i gruppen. Sista matchen går mot grupptvåan Sports 4 All från Förenade Arabemiraten.

Staffanstorps GIF – GAIS 2-3
GAIS – SG Borken e.V. 3-1
GAIS – Jaro FF (1) 4-2
Sport 4 All (1) – GAIS kl. 8.00 på plan Åby 4.

B11:

GAIS B11 har hamnat i en svår grupp och har hittills ett kryss och en förlust mot ett jättebra BP. Men chansen att gå vidare finns ännu och vinst i morgon mot turkiska Bilkent Laboratory & International School ger laget en utmärkt chans att knipa andraplatsen i gruppen.

GAIS – LFA Singapore 1 0-0
IF Brommapojkarna – GAIS
GAIS – Bilkent Laboratory & International School. kl. 12.30 på plan Inlag 2.