FastighetKeron_rbg

Fastighets AB Keron ny Guldpartner till GAIS

Fastighets AB Keron projekterar, bygger och förvaltar bostadsfastigheter. Bolaget har sitt säte i Olofstorp utanför centrala Göteborg. Sedan någon vecka tillbaka är de också numera Guldpartners till GAIS. Avtalet är uppbyggt med bland annat stöd för klubbens välutvecklade CSR-arbete. Magnus Hammarstrand, VD på Keron, berättar nedan om varför de sponsrar GAIS.

Varför har ni valt att gå in som Guldpartner till GAIS för 2018?

-Vårt bolag har de senaste åren aktiverat oss mer och mer som sponsorer till föreningen. Mycket för att de personer föreningen har haft på sälj senaste åren har varit ödmjuka men ändå ambitiösa i sin roll som säljare av olika sponsringsmöjligheter för oss företagare.

-En annan orsak är naturligtvis vårt bolags ekonomiska möjligheter, som glädjande nog växt med tiden. Men den viktigaste är nog det faktum att undertecknad har ”GAIS” nedtecknat på mitt hjärtas medaljong, ja började gå med farsan redan på Hasse & Pålles tid.

Vad tycker du om vår målsättning för 2018 och vår vision för 2020?

-Hellre spela i toppskiktet i superettan än att vara ett stryklag i Allsvenskan. Att åka ur Superettan däremot, vore nog spiken i kistan. Med tålamod, stabilitet i föreningens ekonomi och lagbygge, kan det mycket väl bli Allsvenskan en vacker dag.

Har du något speciellt minne du vill dela med dig av, kanske hur du blev gaisare eller någon speciell match eller liknande.

-Ett kärt minne är när Sten Pålsson nickade bollen ur händerna på motståndarlagets målvakt och sedan slog den i mål. Minns inte när, men det blev godkänt och jag var inte ens tio och tyckte det var jättetufft gjort av Pålle.

-Ett annat är naturligtvis resan till Moskva -90, där GAIS skulle ta sig an Torpedo Moskva. Åtta plusgrader, regn och blåst. Ändå stod en stor del av klacken i bara överkroppar och stöttade så stämbanden gick i kors. Det gick nu inte så bra, matchen slutade 4-1 till Torpedo.

-Men att fått vara med att uppleva denna match, samt ett Moskva mitt i Glasnost och Perestrojka var ett spännande äventyr. 

-Sista åren, innan min far Gilbert Hammarstrand gick bort 2015, gick vi två tillsammans med min yngste son Victor och hans kusin Filip på alla hemmamatcher och ibland också på en och annan bortamatch. Vi var tre generationer gaisare som älskade att träffas på läktaren, ta en korv i halvtid och tjata. Och alltid hade vi ett gemensamt intresse utanför plan att prata om.

-Pappa är borta, Victor är gaisare i exil. Men jag och Filip håller ännu traditionen levande. Till pappas minne finns idag en mässingsplanket på Gaisgården, för de pengar som skänktes till GAIS framtidsfond av hans vänner och släkt inför begravningen.

Vad är det man säger? En gång gaisare, alltid gaisare..

 www.keron.se