Wine

En ny matchupplevelse med Sittplats Plus

GAIS har till säsongen 2017 lanserat ett nytt årskortsalternativ för er som vill ha ut lite mer av matchupplevelsen på Gamla Ullevi. Det är ett årskort vi kallat Sittplats Plus. I vår partnerlounge har vi avsatt ett antal platser både på läktaren och i restaurangen för privatkunder. 

Som årskortsköpare till Sittplats Plus så har du möjlighet  att komma till arenan och restaurang Tolvan en och en halv timme innan avspark. Du kommer kunna boka mat och dryck i förväg, eller köpa enklare rätter på plats från barmenyn. Din sittplats är en av de bästa på hela arena.

I halvtid och efter match finns det självklart möjlighet att ta sig in igen för en kaffe eller något värmande från restaurangen eller barerna.

På plats i partnerloungen får du startelvan innan match med tillhörande recept på hur dagens motståndare besegras. Självklart levereras detta från ledarstaben och ibland från någon spelare.

Köp Årskort
Om du inte redan gjort det så är det hög tid att köpa årskort. När du köper ditt årskort ger du GAIS bättre förutsättningar för att kunna stärka laget och organisationen. Klubben är i stor utsträckning beroende av ditt engagemang.

Köp Årskort direkt
Du kan köpa ditt årskort via vår partner Ticketmaster via denna länk.

Delbetala ditt årskort
Använd denna länk för att få möjlighet att delbetala ditt årskort.

Behöver du hjälp med ditt köp?
Mejla kansli@gais.se eller ring 031-403690 under telefontiderna 13-16.30.