GAIS_banner_omg2

Publikinfo: En match med hög temperatur

Ny match och nya möjliga mål och poäng. Efter ett bra snack i veckan där luften rensades rejält i laget och ledarstaben har intensiteten på träningarna höjts. En skön positiv grinighet och kampvilja har uppstått. Någon som gett en klart förbättrad kravbild internt som laget och ledarna nu kräver även på match.

Som man bäddar får man ligga, eller som i det här fallet, som man tränar kommer man spela. ”Nog snackat” som Benjamin sa, nu är det upp till bevis.

BILJETT TILL MATCHEN KÖPER DU PÅ TICKETMASTER.SE

UPPLADDNINGSHAK
Il professore på arenans framsida håller öppet från kl 14.00. Det var en välbesökt liten krog med trevlig atmosfär som höll öppet för gaisarna i premiären.

John Scotts Stable. Gårdakvarnens uppladdningskrog på Kyrkogatan 33.

Flying Barrel, är krogen som Grönsvart Göteborg håller till på. Ligger på Kristinedalsgatan uppe vid avenyn.

Frankes Bar är alltid öppet för gaisare. Frankes ligger borta vid stampen.

SOUVENIRER
Tälten från gaisare.se ställs upp vid Gunnar Gren imorgon. Mängder av nyheter finns att handla och alla pengar går till GAIS. Även Makrillarna kommer framöver att sälja GAIS officiella souvenirer. Deras försäljning sker innanför spärrarna.

Spirrklubben kommer också sälja en del nyheter för GAIS som är mer riktat mot barn.

SEKTION 23 – KLACKLÄKTAREN
GAIS skickar med en uppmaning till publiken på övre etaget. I premiärmatchen kastades det in saker på plan, men också ner på andra gaisare på sektionen under. Det är helt oacceptabelt och riskerar läktarens existens. Ta hand om vår klubb och vår läktare.

INSAMLING
GAIS smygstartar en insamling mot en ny konstgräsplan. Denna insamling kommer också ersätta Framtidsfonden med ett mer riktat syfte. Skänk en slant i de spänner som kanske dyker upp på arenan så bidrar du till en långsiktig investering i föreningen, framförallt för alla ungdomslagen.

VARMT VÄLKOMNA PÅ LÖRDAG!
Avspark kl 16.00.

GAIS