Publik-6

En halv miljon som gör stor skillnad

För bara ett par dagar sedan var vi överväldigade av supporterinitiativet som på kort tid genererat 250 000 kr till GAIS ansträngda kassa. Idag nådde vi den svindlande siffran 500 000 kr, och GAIS vill uttrycka ett synnerligen ödmjukt tack till var och en som givit ur egen ficka, samt de sponsorer som valt att göra detsamma.

Det har inte varit någon hemlighet att budgeten för året var ansträngd redan från början, och vi valde att vara öppna med att situationen inte blev enklare när vi ställdes inför det faktum att vi skulle behöva hitta utrymme att avlöna en ny huvudtränare. Vi är på god väg att hitta det utrymmet, tack vare er.

– GAIS är på många sätt en speciell klubb. När vi är trängda sportsligt och ekonomiskt visar ni, våra supportrar, som mest hjärta för klubben. Er insamling skapar en handlingsfrihet som vi ska använda på bästa sätt för att kunna betala tillbaka med framtida framgångar, säger styrelseordförande Jonas Andersson.

– Tacksamheten är betydande. Ert stöd gör att vi kan ta nya steg och bygga en plattform för GAIS som skapar fler segrar, instämmer styrelsens kassör Hans Aulin.

– Det ni sponsorer och supportrar gjort den senaste veckan för vår klubb är en av anledningarna till att vi är just GAIS. Tillsammans är vi fantastiska, avrundar klubbchef Erik Bergkvist.

Med det sagt, så hoppas vi att vi kanske har vi ännu inte sett slutsiffran i denna fantastiska insamling. Tillsammans är vi GAIS, i med- och motgång.