GAIS-DFF-4

Du kan bidra till att GAIS.se håller Allsvensk klass under 2017

Nu söker GAIS dig som vill jobba med text, bild och tv på GAIS.se och därmed bidra till att webben håller Allsvensk klass.

Under 2016 har GAIS.se publicerat över 600 inlägg allt som händer kring klubben. Det handlar om texter inför och efter matcher, bilder från matcher och evenemang, intervjuer och kommentarer i tv-format och information om vad som händer inom klubben. Inför nästa säsong vill vi höja kvaliteten på webben ytterligare ett snäpp. Om det inte redan är Allsvensk klass på GAIS.se så ska det definitivt vara det under 2017.

Men för att lyckas med det behöver vi bli fler personer som bidrar utifrån sina förutsättningar. Därför söker GAIS nu dig som vill jobba med text, bild och tv på GAIS.se.
Vi är i dagsläget ett tiotal personer som jobbar med innehållet på webben men helst skulle vi vilja få in lika många till. Om du vill jobba med innehåll kring varje match eller bara bidra några gånger om året spelar inte så stor roll. Vi kan anpassa din roll efter den tid som du har lust och möjlighet att avsätta för att förbättra bevakningen av Grönsvart.

Ett Grönsvart hjärta och en vilja att bidra till klubbens utveckling är bra grundförutsättningar och har du kunskaper om och/eller intresse för text, bild och tv på webben så är det självklart välkommet.

Om du vill veta mer om hur vi arbetar eller vad du skulle kunna bidra med så skicka ett mail med kontaktuppgifter till kansli@gais.se så hör vi av oss för en vidare diskussion.

Vi ser fram emot att höra av dig!