Featured Video Play Icon

Dragningen för tredjetränaren förlängs

I och med att helgens anläggningsdag och födelsedagsmatch mot Huskvarna FF utgår så finns inget naturligt tillfälle att presentera den av GAIS utsedda tredjetränare.

Vi förlänger därför ansökningstiden till den 20 mars och presenterar klubbens val den 25 mars i samband med genrepet på Gamla Ullevi mot Trelleborgs FF.

Hittills har ett hundratal ansökningar inkommit.

Nedan från www.gais.se/tredjetranaren

Fotboll är en lagsport. Och GAIS är inget utan gaisare. Därför ger vi alla med årskort chansen att ta plats i vår tränarstab som tredjetränare. Ditt jobb blir att sprida passionen, kunskapen och kärleken som bor på läktaren rakt in i startelvan.

Som tredjetränare får du hålla i träningsövningar, hjälpa huvudtränaren med laguttagning och taktik. Du ska hjälpa och representera laget under matchdag. Och du får sitta på the best seat in the house under match – Bänken.

Tillsammans gör vi säsongen 2018 till vår bästa någonsin!

Köp ditt årskort idag och ansök om att bli vår tredjetränare nedan.

COYG!

captcha

REGLER
Ansök innan 1 mars 2018. Tredjetränaren blir inte kompenserad ekonomiskt för sitt arbete. Tredjetränaren är en titel som endast gäller under en (1) hemmamatch under perioden 1/4 – 31/6. GAIS bestämmer vilken match som erbjudandet gäller.

Tredjetränaren får möjlighet att bestämma över en övning på träning inför match, assistera vid laguttagning samt taktikframtagning samt medverka vid taktikgenomgång. Under matchdagen befinner sig tredjetränaren med laget hela dagen för att genomföra träningsuppgifter samt prata med sponsorer/media. Speciellt meriterande är ansökande med god vana av sociala media.

Tredjetränaren ger sitt medgivande till att ställa upp på bilder och andra marknadsföringsinsatser.

Tredjetränaren utses av representanter från GAIS och utvalda sponsorer.

Vinnaren utses 20/3

KÖP DITT ÅRSKORT PÅ WWW.GAISARE.SE