Publik-3

Dags att boka resan till Degerfors

Att ta en match i taget kan vara en bra rekommendation i vissa fall, men inte när det gäller att planera för kommande bortaresor. För nu vill vi slå ett slag för tågresan till Degerfors senare i maj.

GAIS hoppas på ett lika stort bortafölje i Varberg som vi fick nöjet att njuta av i Falkenberg. Då fick vi bevis för att klackens entusiasm och energi sporrar killarna på planen till riktigt fina prestationer och det hoppas vi ska bli fallet även på onsdag. För då spelar Grönsvart på Påskbergsvallen och vi ser gärna att du bokar din resa med någon av supporterklubbarna, läs mer här.

Men det är nu hög tid att också boka in sig på vårens stora resa arrangerad av Gårdakvarnen. Det handlar såklart om tågresan till Degerfors den 27/5. Gårdakvarnen har bokat det gamla oldschool-tåget som fraktat GAIS-supportrar land och rike runt genom åren och bara det garanterar en minnesvärd resa.

Men hittills saknas ett gäng anmälningar för att supporterklubben ska kunna spika att resan faktiskt blir av. Så om du ska med till Degerfors så vill vi uppmana dig att anmäla dig så snart som möjligt – och definitivt innan helgen.

Priset är 400 kr och du bokar dig via denna länk. Då vet du, in och boka nu!