Supportrar-6

Dagens startelva och tröjnummer för GAIS


Det är snart dags för Plastpremiär på Valhalla och här hittar du GAIS startelva och vilka tröjnummer som gäller idag. 

Vi börjar med dagens startelva där Benjamin Westman har valt att göra ett par ändringar. Mellan stolparna hittar vi fortsatt Damir Mehic som höll nollan i sin debut förra helgen.

James Sinclair plats på högerbacken efter att ha startat högre upp i banan mot Utsikten och på vänsterkanten kommer Niclas Andersén in i laget. Mellan dessa herrar utgör Calle Nyström och Steven Old ett solitt mittlås.

På mittfältet har Erik Westermark och Andreas Peterson de balanserande rollerna med Johan Svahn och Malkolm Moenza på kanterna. Längst fram hittar vi Arvin Shojaee i en släpande roll bakom Luka Mijaljevic.

Nu är GAIS tröjnummer för säsongen spikade och i morgon kommer dessa att gälla med ett undantag. Här hittar du de nummer som gäller i matchen mot Norrby:

1. Damir Mehic
2. James Sinclair
3. Daniel Janevski
5. Niclas Andersén
6. Calle Nyström
7. Johan Svahn
8. Andreas Peterson
9. Dardan Rexhepi
10. Luka Mijaljevic
11. Arvin Shojaee
12. Erik Westermark
14. Alezander Leksell
16. Mattias Kano
18. Pascal Olsson
24. Steven Old
26. Malkolm Moenza
27. Tobias Johansson
28. Sebastian Möller

Det som inte stämmer i morgon är att Steven Old spelar i tröja 24 istället med sitt ordinarie nummer som ju är 4. Steve kommer dock att behålla sitt nummer från förra året även denna säsong och undantaget gäller bara i morgon.

Den minnesgode kommer säkert också ihåg att Felix Kasper och Anton Salihu som inte är med i dagens matchtrupp tilldelades nr 25 respektive nr 29 i matchen mot Utsikten.