CN_20170811

Christofer Niklasson stärker upp på marknad

Ett välbekant ansikte återvänder nu till GAIS-gården och stärker upp arbetet på marknadssidan. Christofer Niklasson som bytte arbetsgivare till GAIS samarbetspartner Faktum 2015 har från och med i måndags anslutit till GAIS på en halvtidslösning.

-Christofer är omtyckt och välkänd bland våra partners och gjorde ett mycket gott arbete i sin senaste sejour i GAIS så det är väldigt kul att vi nu kan stärka upp ytterligare på marknad på det här sättet, säger klubbchef Erik Bergkvist.

Anställningen har kommit som en utveckling ur samarbetet med Faktum där Christofer kommer spendera den andra halvan av sin arbetstid. Förhoppningen är att 50/50-lösningen skall ge uppsidor åt båda håll och stärka samarbetet ytterligare.

-Det är väldigt kul och inspirerande att vara tillbaka i GAIS organisation. Det har blivit en väldigt bra lösning med min nuvarande arbetsgivare Faktum och GAIS. Vi kör inledningsvis på fram till årsskiftet, säger Christofer.

-Mitt uppdrag blir framförallt att tillsammans med Niclas Brage Joxelius att utveckla säljarbetet mot företag både på kort och lång sikt. Fördelen för min del är att det är en kort startsträcka för att komma igång med arbetet då jag har bra koll sen tidigare på GAIS.

Gaisare, nya som gamla, når Christofer på kontaktuppgifterna nedan.

Christofer Niklasson
Försäljning
christofer.niklasson@gais.se
0761-856509