bostjarnan_logo

Bostjärnan klara som Guldpartner till GAIS över 2018     

Den mångåriga sponsorn till grönsvart förlänger återigen sitt engagemang i klubben, och detta året sker det med en ökning för att hjälpa klubben att utvecklas ännu mer. Bostjärnan som har basen från Tommy och Leif Leanderssons grönsvarta hjärtan tar plats på representationsdräktens shorts på sin klassiska placering.

-Vi upplever att GAIS har ett spännande år framför sig. Bosko har nu möjlighet att forma sitt lag för framtiden efter hur han vill att laget skall spela. Dessutom har GAIS förbättrats i sitt arbete mot partners och följt upp avtalet på ett sätt som inte skett på många år. Förhoppningsvis får vi en kontinuitet på marknad som vi saknat under många år, säger Tommy Leanderson VD på Bostjärnan.

Bostjärnan AB är ett familjeföretag som har förvaltat hyreshus i mer än 45 år. De är verksamma i Göteborg och Västerås och är en betydande aktör på båda orterna. Bostjärnan förvaltar mer än 1500 bostadslägenheter samt ett hotell- och kontorsfastighet.

-Väldigt roligt för GAIS att Bostjärnan är med även 2018. Vårt samarbete är mycket bra säger sponsor- och försäljningsansvarig Niclas Brage Joxelius.

bostj2.jpg