Featured Video Play Icon

Bli GAIS nya tredjetränare

GAIS släpper idag en världsunik nyhet. Alla med årskort får nu chansen att ta plats i tränarstaben. Du får chansen att sprida passionen rakt in i klubben och laget under ledning av Bosko Orovic. Läs mer på www.gais.se/tredjetranaren.

-Vi är ingenting utan våra fans. Alla med hjärtat i GAIS är en del av oss i GAIS-familjen. Vi vet att de som följer laget i vått och torrt har en otrolig passion för klubbmärket. Det vore dumt att inte dra nytta av det drivet och skicka in även den energin rakt in i omklädningsrummet, säger Bosko Orovic huvudtränare i GAIS.

Rollen som tredjetränare innebär att man tar plats i tränarstaben inför och under en match och får jobba med Orovic och laget. Uppgifterna innebär att hålla i träningsövningar, närvara vid taktikgenomgång samt sitta med på bänken under match.

-Orovic är huvudtränare och ansvarig för det sportsliga. Men jag tror de flesta GAIS-supportrar har tankar om hur vi ska komma tillbaka till Allsvenskan. Genom att ta in en tredjetränare med rötterna på läktaren vill vi tacka för stödet och visa att vi gör det här tillsammans, säger klubbchef Erik Bergkvist.

-Med det här bryter vi ny mark och knyter ännu starkare band mellan alla gaisare och truppen samt gör den tolfte spelaren till den tredje tränaren, avslutar Bergkvist.

Alla GAIS-fans, sponsorer och vanlig publik med årskort är välkomna att ansöka om tjänsten som tredjetränare.

Vem som blir tredjetränare kommer avslöjas 11 mars.

Ansök på www.gais.se/tredjetranaren

jackan_3tr