biljettslapp_preseason2018_2

Biljettsläpp till genrepet och cupmatchen

Idag släpptes lösbiljetterna till två av våra hemmamatcher under årets försäsong. Till båda matcherna kan du som årskortsinnehavare gå in gratis på vissa sektioner. Men det finns också andra möjligheter att nyttja, samtidigt som klubben gärna ser ett biljettköp ändå för att hantera arrangemangen.

Partner till GAIS? Då kommer det separat information framöver till er.

GAIS – Vasalunds IF
Söndag 4 mars kl 15.
Svenska Cupen, Bravida Arena.

Vi hyr till denna match Bravida Arena och sektionerna vi valt att satsa på är sittplatslångsidan samt loungen. På Sittplatssidan går årskortsinnehavare in gratis och vi har satt priset 100:-  inklusive serviceavgift för övriga besökare.
Barn upp till 13 år går även de in gratis.
Sittplatssidan är onumrerad även om ditt köp på ticketmaster.se görs på en specifik plats.

Loungen är numrerad sittplats och kostar 200:- inklusive serviceavgift. Hit köper du som vill sitta numrerat och bäst, men också vill ha tillgång till restaurang, bar och lite försnack.

Biljetter: https://www.ticketmaster.se/event/gais-vasalund-biljetter/500715
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1541117832648599/

GAIS – Trelleborgs FF
Söndag 25 mars kl 15.
Genrepet, Gamla Ullevi

En vecka innan seriepremiären gör GAIS en satsning på att spela in sig på Gamla Ullevis hybridgräs. Vi hyr Gamla Ullevi utanför befintligt avtal och öppnar långsidan vid partnerloungen för ordinarie publik.
Som årskortsinnehavare kommer du in gratis genom entré 4 och vi har satt priset 100:-  inklusive serviceavgift för övriga besökare.
Barn upp till 13 år går även de in gratis genom entré 4.

För tillgång till loungen med mat, restaurang och försnack så ligger det en kostnad på 100:- inklusive serviceavgift för samtliga, även årskortsinnehavare.
Här gäller det först till kvarn då det finns begränsad möjlighet till att ta in personer i lokalerna. Du välkomnas då till restaurang Tolvan.

Biljetter: https://www.ticketmaster.se/event/gais-trelleborgs-ff-biljetter/493673
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/157059001616914/