Staplatserkortet_banner

Beställ årskortet idag – få det packat och skickat i helgen

Imorgon, fredag den 5 februari, trycks och packas alla årskort som hittills sålts inför säsongen 2016. De läggs sedan på lådan där förväntad leverans hos gaisarna sker under kommande vecka. Vi har en massiv ökning i antal sålda årskort jämfört med förra året. Per den 4 februari är den procentuella ökningen hela 55% jämfört med samma datum ifjol.

Detta ihop med den glädje som återfinns i truppen gör att en mycket behaglig energi finns i hela föreningen. Vad som är överraskande är att ökningen håller i sig och inte stannat av, vilket var ett tänkbart scenario efter rusningen efter årskorten vid försäljningsstarten.

Vi går in i ett 2016 med fina förutsättningar till att skapa något riktigt bra. Men mycket vill ha mer och varför inte växa ytterligare? Självklart skall ni hjälpa er själva och GAIS genom att köpa årskort. Det är något unikt med vår förening. En vilande vilja och potential att återta fornstora dagars glans finns alltid där. Det är inte en utopi, det är ett mål.
Med allas hjälp når vi dit.

Köp årskort på https://gais.tmtickets.se/ eller på Gaisgården där vi hjälper vi dig. Frågor om ditt köp kan du också ställa till kansli@gais.se. Du kan också ringa oss på 031-403690 för personlig service. Vill du göra det ännu enklare för dig läser du på http://www.gais.se/arskort-och-biljetter/.

GAIS plastpremiär 2016 sker på Valhalla IP lördag den 13 februari kl 16.00.
Motståndare denna dag är ex-allsvenska Halmstad BK.
Med årskortet går du in gratis, om du vill. Barn upp till 13 år går också gratis medan övriga betalar 50 kronor i entré.