sektioner_arskort2017_L5D5

Årskortssläpp kl 12.00 – Här hittar du allt du behöver veta

GAIS har till 2017 valt att återgå till liknande arenaupplägg från 2015. Ett intressant provår med omvänt tänk har avslutats med både för och nackdelar. En del av beslutet återfinns i förhandlingar med Got Event men beslutet är till största del GAIS egna då vi måste hitta en hög nivå för samtliga besökare på arenan. Lösningen vi lämnar var inte optimal för våra partners. Vi är nu nöjda, även om vi återigen får vara flexibla med vår arenalösning.

Detta innebär att vår aktiva publik återfinns på övre etage på spelartunnelns långsida. Partners och VIP återgår till stora loungen. Familjeläktaren har dock valt att vara kvar på nuvarande position. Sittplats K är oförändrad men vi öppnar också upp Sittplats Plus som är sittplatser centralt.

DU KÖPER DITT ÅRSKORT HÄR!

NYHETER till 2017:

1. Familjeläktaren blir onumrerad precis som Sektion 23.

2. Kombikortet återinförs och ger möjlighet till att fritt välja mellan våra onumrerade läktare.

3. Barn upp till 13 år går helt gratis på våra onumrerade läktare. Ingen biljett behövs i spärrarna. Det är bara att gå rätt in (gäller ej derbyt).

4. Sittplats Plus införs som en ny sittplatstyp. Här får man tillgång till loungen och partnermiljön med möjlighet till köp av mat och dryck inomhus. Börjar säljas 13 jan efter att de som har förbokats från fjolårsplaceringen nyttjat sin förtur.

5. Årskortsinnehavare som satt på L/N (övre etage långsida 2016) har förhandstur på Sittplats Plus fram till 13 jan. Kontakta GAIS via kansli@gais.se för att nyttja erbjudandet.

6. Försäsongen ingår inte i årskorten då föreningen inte hittar en ekonomi i matcherna på Valhalla IP. En mindre entrépeng kommer istället tas ut i spärrarna.

7. Olika namn på årskorten? Då behöver man skapa en ny användare med den personens namn och uppgifter. Gör man inte det behöver man mejla namnen till kansli@gais.se för att medlemskapen skall noteras korrekt.

Priser årskort 2017

2400 kronor för vuxna.
1250 kronor för övriga (ungdom 13-19 år, studerande och pensionärer)

Barn 0-13 år går gratis på våra onumrerade läktare. Ingen biljett behövs.
Barn 0-4 år går gratis på hela arenan och sitter i förälders knä. 

Specialkort

Kombikortet (onumrerade Sektion 23 & Familjeläktaren)
2600 kronor för vuxna.
1450 kronor för övriga (ungdom 13-19 år, studerande och pensionärer)

Sittplats Plus
3100 kronor för vuxna.
1950 kronor för övriga (ungdom 13-19 år, studerande och pensionärer)

Medlemskapet i GAIS ingår alltid i årskorten!

 


SEKTIONER

GUL – FAMILJELÄKTAREN
Här sitter Familjen på solsidan med ungdomar och barn. Ett vårdat språk är önskvärt bland besökarna på denna sektion där Spirrklubben, barnens supporterklubb, verkar.

GRÖN – SITTPLATS
Välj mellan numrerade sittplatser på olika sidor.

MÖRKGRÖN – SITTPLATS PLUS
En ny sittplatslösning. Lite exklusivare, lite bekvämare, lite dyrare. Här köper du arenans bästa sittplatser för den privata marknaden. Med Sittplats Plus har du tillgång till partnermiljön inomhus, barer och möjlighet till att köpa till mat.

RÖD – SEKTION 23
Aktiv läktare. Klacken tar plats där den tar plats. I övrigt är det fri placering och delaktighet efter tycke och smak. Här är alla välkomna att vara så aktiva som man önskar. Står du gärna här bara för stämningen? Varmt välkommen, men kanske står lämpligast då lite utåt kanterna.
Köp Kombikortet för att kunna välja Familjeläktaren emellanåt.

LILA – PARTNERLÄKTAREN
Stora restaurangen med tillhörande sittplatser utanför blir åter våra partners miljö.
Genom köp av våra partnerpaket får du tillgång till vår lounge.