arskort2017_SE

Årskortsläget 2017 – Dags att växla upp på riktigt

Som ovan visar så ger GAIS er nu en bild av den totala siffran över sålda årskort till privatkunder. Med privatkunder menar vi den ordinarie publiken som köper sin biljett eller sitt årskort på exempelvis Ticketmaster eller direkt från GAIS. Totalsiffran kompletteras framöver av partnerkort och ett fåtal frikort.

Bilden visare en jämförelse mellan totala siffran för 2016, dagsläget för 2017 och även antal sålda kort vid samma tidpunkt förra året.

Förra året upplevde GAIS ett högt tryck tidigt i och med den begränsade möjligheten till att köpa årskort till nya klackläktaren Sektion 23 med pubdelen. Detta bidrog till en ökad efterfrågan vilket spred sig till övriga läktare då siffrorna gick upp.

I år har GAIS återgått till läktarlösningen vi hade under 2015 och har med det tyvärr inte upplevt samma tryck. Och med det också inte samma intäktsflöde till föreningen. Det är däremot jämförbart med just år 2015 avseende både intresse för årskort och dess intäkter.

– Självklart har GAIS en förhoppning om att siffrorna återhämtar sig då det är en av de mest väsentliga intäkterna för klubben. Verksamheten bygger mycket på intäkter från lösbiljettförsäljningen, årskortsförsäljningen och partnerintäkter, säger klubbchef Erik Bergkvist.

Allvarligt om något ben inte står stabilt.

– Vi har en något lägre siffra över årskortsintäkter i vår prognos inför 2017 jämfört med i fjol, så det är ingen kris. Men vi vill inte hamna lägre än vår prognos, och där kanske vi är och nosar nu och då blir det allvarligt. Men vi tror att vår publik är lika trogen som alltid och bara är lite sena i år och att vi skall klara budgetmålen, fortsätter Bergkvist.

DAGS ATT VÄXLA UPP PÅ RIKTIGT. KÖP ÅRSKORT FÖR FORTSATT GRÖNSVART UTVECKLING.

Köp Årskort
När du köper ditt årskort ger du GAIS bättre förutsättningar för att kunna stärka laget och organisationen. Klubben är i stor utsträckning beroende av ditt engagemang.

Köp Årskort direkt
Du kan köpa ditt årskort via vår partner Ticketmaster via denna länk.

Delbetala ditt årskort
Använd denna länk för att få möjlighet att delbetala ditt årskort.

Behöver du hjälp med ditt köp?
Mejla kansli@gais.se eller ring 031-403690 under telefontiderna 13-16.30.