Hammarcupen-3

Anmäl ditt lag till Hammarcupen

Superettan har för oss gaisare sommaruppehåll mellan 25 juni och 24 juli. Men glädjande nog finns det ändå möjlighet att se grönsvart fotbollsunderhållning under semestern då Sveriges mest prestigefyllda supporterturnering går av stapeln 15 juli.

Hammarcupen är en välkänd företeelse inom GAIS-kretsar och Gårdakvarnens årliga fotbollsturnering brukar samla massor av såväl deltagare som publik. Årets upplaga av den prestigefyllda supportercupen spelas på Gaisgården lördagen den 15 juli och det är hög tid att börja formera lagen.

Turneringen spelas som 7-manna och lagen ska bestå av mellan sju och tio deltagare. Dagen börjar med gruppspel från kl. 11.00 och går sedan vidare med slutspel som pågår tills en vinnare har korats. För dig som är intresserad av att vara med så är det bara att samla ihop ett lag av släkt, vänner och GAIS-supportrar i allmänhet och skicka er anmälan till styrelsen@gardakvarnen.se.

Självklart är du också välkommen till Gaisgården som åskådare. Under dagen kan du avnjuta mat från grillen och kylda drycker serverade av Gårdakvarnen och givetvis också fotbollsunderhållning av bästa märke. Det finns tillgång till omklädningsrum och dusch på plats vilket innebär att lag som blivit utslagna kan stanna kvar och njuta av den spännande upplösningen av cupen ihop med något gott att äta.

Anmälningsavgiften är 200 kr och betalas till bankgiro 635–5564. Från Gårdakvarnens håll meddelas att man önskar anmälningar så snart som möjligt för att kunna förbereda spelschema och kringaktiviteter på bästa sätt.

Välkommen med din anmälan, hälsar Gårdakvarnen. Och du kan läsa mer om Hammarcupen på supporterföreningens hemsida.

Hammarcupen-1