TFF-Vångavallen-2

Allt du behöver veta inför seriepremiären

Seriepremiären 2019 närmar sig med stormsteg och det är bara knappt tre veckor kvar till avspark för en ny säsong.

GAIS beger sig som du säkert vet till Trelleborg och Vångavallen för årets första seriematch och idag har vår TFF öppnat biljettkassorna på webben för seriepremiären och mötet med GAIS. En biljett på bortastå kostar 110 kr och en biljett på sittplats (hemmaläktare) ligger på 180 kr. Du köper din biljett via denna länk.

Ett bättre alternativ är såklart att inhandla ett Bortakort av GAIS istället för att köpa lösa biljetter. Du fixar ditt kort enklast via denna länk. OBS! Tänk på att Bortakorten bara säljs under en begränsad tid, så vill du har ett kort för 2019 så gör slag i saken redan idag.

Nedan hittar du också mer information om seriepremiären samt om olika alternativ för resa till Trelleborg och tillbaka – och självklart rekommenderar vi i första hand att åka med någon av supporterklubbarna. Vi ses i Trelleborg!

Detaljerna
Vad: Trelleborgs FF-GAIS.
När: Lördag 30/3 kl. 16.00.
Var: Vångavallen.
Domare: Ej officiellt ännu.

Res till Trelleborg
Det finns många sätt att resa till Trelleborg, men trevligast är såklart att åka med någon av supporterklubbarna:

Det går också bra att åka till med SJ/Öresundståg och Skånetrafiken med avgång kl. 8.55,
10.09 eller 10.55 beroende på hur mycket tid du vill ha på plats innan avspark. Hemresan går sedan 18.05, 19.05 eller 20.05 beroende på hur snabbt du vill ta dig till stationen efter slutsignal.

Till sist, åker du bil till Trelleborg så räkna med att du behöver minst 3,5 h med en paus inräknad. Det kan vara svårt att hitta parkering vid Vångavallen men det finns ett begränsat antal p-platser vid Söderslättshallen.

Biljetter
Du köper din biljett via denna länk. En biljett på bortastå kostar 110 kr och en biljett på sittplats (hemmaläktare) ligger på 180 kr. Det går att köpa biljett vid insläppet och betala med kort, Swish eller kontakt – men tänk på att det är dyrare och tar längre tid än att lösa förköp.

Ett bättre ännu alternativ är såklart att inhandla ett Bortakort av GAIS istället för att köpa lösa biljetter. Du fixar ditt kort enklast via denna länk. Vid premiären prickas som vanligt Bortakorten av vid insläppet.

Kiosker
Det finns kiosk i anslutning till bortastå (och givetvis även vid övriga (läktare) och du kan betala med kort, Swish eller kontant.

Bildcredd: Trelleborgs FF