GAIS-Norrby-1

Allsvenskt motstånd väntar för GAIS

Redan på träningslägrets andra dag är det dags för match – och vi tror att Allsvenska GIF Sundsvall kan bli en roligt värdemätare för att testa hur långt Grönsvart kommit i årets lagbygge.

GAIS fortsätter på den för säsongen inslagna vägen och ställer upp enligt 3-5-2 i årets tredje match där GIF:arna från Sundsvall står för motståndet. Bosko Orovic har tagit ut en startelva som till stora delar liknar de två som vi sett tidigare i år. Jämfört med förra matchen är Calle Nyström tillbaka i backlinjen och tar plats mellan August Wängberg och Niclas Andersén.

På mittfältet spelar Erik Westermark och Calle Wede på höger- respektive vänsterkant medan den centrala trion blir samma som startade senast mot HBK. Det innebär att Marcus Bergholtz tar den defensiva rollen och att nyförvärvet från Utsikten får Dusan Djuric och Andreas Östling framför sig.

Även på topp blir det en repris från snömatchen på Skedalahed i lördags då Junes Barny och Edin Hamidovic tar de två anfallsplatserna.

Notera att GAIS genomför ett träningspass idag på förmiddagen och det skulle kunna leda till sena ändringar i startelvan.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: GIF Sundsvall-GAIS.
När: Tisdag 6/2 kl. 15.00 (direktsänds av Cmore).
Var: Salou, Spanien.

Du hittar information om tröjnummer för 2018 här.