Supportrar-6

Åk med supporterklubbarna till bortapremiären

Årets första match i Superettan borta mot Norrby den 2:e april förväntas locka många grönsvarta supportrar till Borås. Nu är det hög tid att börja planera upp dagen, boka plats på någon av supporterbussarna och givetvis också köpa det så kallade Bortakortet.

Makrillarna och Gårdakvarnen kommer ordna bussresor till Borås för förmånliga priser. Båda supporterföreningarna uppmanar nu alla Gaisare att ställa bilen hemma för att istället känna den grönsvarta gemenskapen på bussarna från Göteborg. Detta ger dig en fantastisk möjlighet att starta årets premiärfest redan på vägen till Borås.

Extra bra kommer det såklart att kännas att åka på premiär med ett Bortakort på fickan. Du har fortfarande en sista chans att inhandla denna dyrgrip här.

Åk buss med Makrillarna

Makrillarnas bussar kommer påbörja sin resa redan i Åsa 11:15 för att sedan anlända till Göteborg (Heden, Exercishuset) 12:15 och därefter göra ett stopp vid Landvetter centrum vid 12:30 innan resan går mot Borås. Detta ger alltså dig som bor i Halland eller Landvetter möjligheten att slippa ta dig till Göteborg utan kan hoppa på innan eller efter stoppet i Göteborg.

Resan kostar 100 kr tur/retur. Är du dessutom medlem i Makrillarna, Spirrklubben eller Gamla gaisare åker du för halva priset, alltså 50 kr.

Anmäl dig till Makrillarnas bussar.

Åk buss med Gårdakvarnen

Gårdakvarnens bussar kommer avgå från Nya Ullevi mitt emot Skånegatans polishus klockan 12:00. De kommer även ha en buss som avgår 14:00 för dig som inte behöver lika lång tid att ladda upp i Borås.

Resan kostar 150 kr tur/retur.

Anmäl dig till Gårdakvarnens bussar.

Köp Bortakortet inför premiären

Se nu till att vara med och göra denna söndag till en riktig folkfest, anmäl dig till bussarna och var med i invasionen av Borås!

Missa inte heller möjligheten att köpa det så kallade Bortakortet. En fin möjlighet att stödja GAIS ekonomiskt och samtidigt få möjlighet att se alla Grönsvarts bortamatcher till ett lågt pris. Du köper Bortakortet här och det gäller att vara på hugget här, försäljningen är inne på sista versen.

Matchen börjar kl 17:00 på Borås arena. Vi ses där!

Text: Philip Morsten