nordia_GAIS_SE

Advokatfirman Nordia kvar som huvudpartner även 2018

Arbetet med att bibehålla partners och attrahera nya har sedan en tid pågått intensivt. En större översyn kring hur klubben drivs mot våra partners har under hösten 2017 inletts med fina resultat och fin tro inför kommande säsonger.

-Vi har haft alldeles för stor omsättning på personal även på försäljningssidan de senaste åren. Niclas Brage Joxelius som är försäljningsansvarig gör sitt andra år och kom in för sent förra året för att kunna göra sig själv rättvisa. Ett år i branschen och i klubben kommer ge GAIS ännu bättre förutsättningar. Christofer Niklasson som varit här tidigare har vi också förlängt med så vi stärker upp och satsar vidare. Båda gör ett mycket bra jobb, säger klubbchef Erik Bergkvist.

GAIS går nu in i framtiden med tre personer som i olika omfattning arbetar med våra partners.

-För egen del har jag en mer strukturell roll för oss med uppföljning och ledning, men jag hanterar också även ett trettiotal kunder där Nordia är en. Viktigast är att vi får till en fungerande helhet och att våra partners får tillbaka det som vi skall leverera på ett tillfredställande sätt.

Nordia har nu glädjande valt att förlänga även över 2018 vilket ger fortsatta förutsättningar för klubben att bygga vidare.

-Vi tror på långsiktiga engagemang och klubbens målsättningar för framtiden är en spännande resa som vi vill vara en del av, säger Ulf Tollhage, partner och advokat.

Nordia tar likt förra året plats på magen på samtliga matchtröjor.

http://nordialaw.se/sv

”VÅR AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är enkel: Att skapa nytta för klienterna. Det är den ledande principen i allt vi gör. Det innebär att vi alltid söker lösningar som är både juridiskt korrekta och ger affärsmässiga fördelar. Vi nöjer oss inte med att nå resultat. Vi vill nå bra resultat. Oavsett verksamhetsområde. Oavsett vilket nordiskt land det gäller. Över gränserna.
Det är vår drivkraft.”

image001 2