Publi-15

14 dagar kvar: Här hittar du Gaisarens kom ihåg-lista inför premiären

Det är idag precis två veckor kvar till seriepremiären 2017 och det är mycket att stå i fram till avspark såväl för spelare, ledare och supportrar. För att förenkla tiden fram till premiären hittar du här en enkel kom ihåg-lista för Gaisare.

Dagen efter en seger är det enkelt att vara Gaisare. Hoppas att du var på plats på Valhalla igår och fick njuta av stundtals riktigt fint spel i solskenet. Men idag är det dags att också blicka framåt – mot de kommande tre veckorna och alla aktiviteter som är förknippade med de viktiga matcherna under den perioden.

Håll till godo – här kommer Gaisarens kom ihåg inför tre betydelsefulla veckor.

Genrep mot Varbergs BoIS

Lördag 25/3 kl. 15.00 spelar GAIS genrep på (stora) Ullevi mot våra grönsvarta grannar från Varberg. Inför matchen bjuder vi in till supportersamling där vi släpper ett antal nya exklusiva souvenirer och bjuder på information inför kommande säsong. Håll utkik på webben och i sociala medier vilka tider det är som gäller för samlingen.

Beställ ditt årskort snarast (om du inte gjort det redan) så kan du hämta ut det på Ullevi i samband med matchen mot Varberg. Köp ditt Årskort här.

Som vanligt blir det också uppladdning på stan. Håll utkik på supporterklubbarnas informationskanaler för att se tid och plats.

Seriepremiär mot Norrby IF

GAIS uppmanar till invasion av Borås i samband med seriepremiären den 2/4. Matchen har avspark 17.00 men supporterklubbarnas bussar går tidigare på dagen. Nedan hittar du länkar som ger dig möjlighet att boka plats på Makrillarnas och Gårdakvarnens bussar.

Vi ber dig också att köpa det så kallade Bortakortet. Observera att det börjar bli bråttom med inköpet som du enklast gör här.

Anmäl dig till Gårdakvarnens bussar.

Anmäl dig till Makrillarnas bussar.

Hemmapremiär mot Dalkurds FF

Lördagen den 8/4 är det hemmapremiär på Gamla Ullevi. Då kommer seriefavoriten Dalkurds FF på besök och det kommer att bli en fin värdemätare för Atleterna. Vi hoppas på välfyllda läktare, ett sedvanligt fantastiskt tifo och tre friska pinnar för Grönsvart. Som vanligt blir det också storsamling på stan före match. Mer info om det kommer från supporterklubbarna.

Inför hemmapremiären har du självklart sett till att du har ett Årskort på fickan (köp via länken ovan).

Vi kan nu också berätta att GAIS kommer att köra en öppen träning på Gamla Ullevi, torsdagen 6/4 kl. 15.00 inviger vi arenans nya hybridgräs. Redan kl. 14.00 öppnar vi VIP-loungen och håller sedan läktaren utanför öppen under träningen. Mer information om detta evenemang kommer givetvis på GAIS.se och i sociala kanaler.

Bli Stadium-medlem

GAIS har som bekant tecknat ett fint avtal med sportleverantören Stadium som kan ge både dig och klubben en fin bonus.

Vi uppmanar dig som är Gaisare att bli Stadium-medlem och här kan du läsa mer om hur du går till väga.

Anslut ditt spelkort till GAIS

Svenska Spel stöttar varje år svensk idrott med många miljoner inom det upplägg som kallas Gräsroten. Du som ibland spelar hos bolaget kan välja en favoritklubb kopplat till ditt konto eller spelkort vilket innebär att den valda föreningen får ett ekonomiskt bidrag. Förra året fick GAIS nästan 400.000 kr baserat på att våra supportrar valt GAIS som favoritklubb inom Gräsroten.

Tack för att du väljer GAIS som favoritklubb hos Svenska Spel. Här kan du registrera favoritklubb på en minut!

Stötta laget på träning

Vid sidan av den ovan nämnda öppna träningen på Gamla Ullevi den 6/4 så kan du också följa laget på träningarna på Valhalla under vecka 12 och 13. GAIS tränar då måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 10.00-11.30. Vi räknar också med att det kommer att vara träning den 1/4, det vill säga dagen före premiären, men vi får återkomma med tid och plats för den.

Ekipera dig inför säsongen

Du skaffar självklart marknadens snyggaste merch via gaisare.se. Vad sägs om Moenzas t-shirt Majornas stolthet, en bucket hat modell Sten Pålsson eller grönsvarta strumpor?

Kom ihåg-lista för Gaisare

Sammanfattningsvis är det följande som står på kom ihåg-listan:

  1. Köp Årskort här.
  2. Köp Bortakort här.
  3. Hämta Årskort och köp rykande färska souvenirer på (stora) Ullevi i samband med genrepet mot Varbergs BoIS den 25/3 kl. 15.00.
  4. Boka plats i supporterklubbarnas bussar och var med i invasionen av Borås i samband med seriepremiären den 2/4 kl. 17.00. Åk med Makrillarna eller Gårdakvarnen.
  5. Kom på den öppna träningen på Gamla Ullevi den 6/4 kl. 15.00.
  6. Var på plats på hemmapremiären mot Dalkurds FF den 8/4 kl. 16.00.
  7. Bli Stadium-medlem. Här ser du hur du gör.
  8. Anslut ditt spelkonto/spelkort hos Svenska Spel till GAIS här.
  9. Stötta laget på träningarna fram till premiären – och då inte minst den sista träningen inför premiären samt den träningen på Gamla Ullevi inför hemmapremiären.
  10. Ekipera dig på gaisare.se

När du bockat av alla aktiviteterna ovan har du definitivt gjort vad du kan för att säsongen 2017 ska bli så bra som möjligt. GAIS säger tack för ditt engagemang.