grasroten_NB

10 gräsrötter skall ansluta sig till GAIS på Gamla Ullevi idag

Sedan 2012 har föreningen tryckt hårt på Gräsroten och har gått från 2400 anslutna gaisare till över 4700. Det är en ruskigt bra utveckling och väldigt bra pengar till klubben som detta genererar. Utvecklingen är faktiskt bland bästa i landet.
I förhållande till storleken på klubben kanske till och med bäst.

En del av utvecklingen är tack vare att vi trots nuvarande superettastatus får ha arenaspelet på hemmamatcherna på Gamla Ullevi. En högt ställd målsättning sattes upp i år för att skapa förutsättningar för att ha kvar det även 2018. Målsättningen nås genom att vi registrerar nya kunder till Gräsroten på Gamla Ullevi under våra matcher. Det bidrar till ökad omsättning samt med poäng till klubben, men bekräftar också för Svenska Spel att de gör rätt i att satsa på oss även framöver.

Den 1 september stänger den period som ligger till grund för förutsättningarna 2018.
Vi saknar nu bara 10 personer som skall registrera sig på arenan på dagens match. Med bara 10 personer kvar har vi stormat fram mot årets målsättning. Bli en av dessa!

Anslut er idag på Gamla Ullevi och sprid budskapet till läktargrannen.
Det enda du behöver är ditt körkort/ID och ta dig till Svenska Spels stationer. Ni hittar dessa i entrén till partnerloungen eller bakom klackläktaren, Sektion 23.

Tack på förhand för ert engagemang i GAIS och ungdomsfotbollen.

grasroten_2017