Information om biljettsläpp till matchen GAIS - IFK Göteborg

All information om biljettsläppet till GAIS - IFK Göteborg. Den 6:e maj ska vi ha ett fullsatt Gamla Ullevi med grönsvarta läktare!

2024-03-13 8:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Så här kommer det att gå till när biljetterna släpps:

Sektioner

Vid biljettsläppet kommer vi att öppna samtliga sektioner förutom kortsidan P1-P4, B1-B4, bortastå, samt de anslutande sittplatssektionerna C och D.

Turordning

3:e april kl 10.00

E-post skickas till GAIS årskortsinnehavare. Årskortsinnehavare får chansen att köpa ytterligare biljetter till matchen, max 10 st, och förturen upphör vid midnatt den 8:e april. Observera att det fortfarande går att köpa biljetter efter detta datum, men att vi kommer att släppa upp för en ny grupp.

9:e april kl 10.00

E-post skickas till GAIS medlemmar (medlemskap köpta senast 12/3), samt till personer som köpt biljett till någon av GAIS hemmamatcher i Superettan 2023 (ej bortasektion). Man kan köpa max 10 biljetter per person, och förturen upphör vid midnatt den 21:e april. Observera att det fortfarande går att köpa biljetter efter detta datum, men att vi kommer att släppa upp för allmänheten.

22:e april kl 10.00

Eventuella kvarvarande biljetter släpps till allmänheten. Maximalt 10 biljetter per person.

Företagspartners och sponsorer

Partners med årskort i loungen kommer att få separat information via e-post, om möjligheten att köpa till ytterligare biljetter eller loger.

Bortalag

Information om biljetter till bortasektionerna kommer att förmedlas via bortalaget.

Viktigt att veta

  • Biljetterna släpps kl 10.00 på respektive datum, och man behöver inte gå in på biljettsidan tidigare än så för att "köa". Eventuell kö kommer att rensas strax innan 10.00.
  • GAIS tar inget ansvar för biljetter köpta på annat sätt än på gais.ebiljett.nu.
  • Arrangören har rätt att avvisa personer med tydliga bortalagssympatier som köpt biljett till någon av hemmalagets sektioner.
No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER